Росица Кирилова шашна всички с решението си!

Росица Кирилова шашна всички с решението си!
5 (100%) 3 votes

Росица Кирилова шашна всички с тунинговането си на 52 лазарника!

Росица Кирилова спокойно може да конкурира чалга изпълнителките. Позабравената певица няма да бъде в двубой с гласовите им данни, а със силикона, който си е наблъскала в моцарелите. Актуалната по времето на соца изпълнителка правеше впечатление не със способностите си на гласа, а със скромния си външен вид.

Сега обаче навъртялата 52 лазарника изпълнителка на „Мила кукла Барби” явно е решила да подобри външния си вид. Тя не само си е напомпала здраво гръдната обиколка, но е и сложила драстично количество ботокс на лицето си.

Росица Кирилова

Росица Кирилова се напомпа на стари години

Определено е смъкнала десетина години от гърба си, но малко не прилича на себе си. Вероятно причината да го стори е заради нейния мениджър и съпруг Георги Начев. Той все по-трудно намирал възможности за изяви по заведения и паланки на съпругата си, затова решил да подобри вида й, конкурирайки я с най-мастите представителки на чалга индустрията.

Роси Кирилова пее по круизни кораби в дестинацията между Хелзинки и Стокхолм. С бледия си външен вид и физиономия, на която трудно личат годините тя станала любимка на мастити богаташи. Но след като вече е подобрила физиката си, определено събирала повече погледите на глезените богаташи, когато хващала микрофона.

Не се знае защо точно сега Роси Кирилова е решила да прибегне до тези визуални разкрасителни процедури, но определено това е станало под влиянието на нейния съпруг. Така той е поискал да засили интереса на ресторантьори и собственици на заведения към персоната на жена си. И определено текстописецът е успял.

С този си променен външен вид Роси Кирилова наистина заковава повече вниманието върху себе си в дестинацията, където пее-скандинавските държави. Въпреки годините си Роси Кирилова остарява бавно, но с променения си външен вид наистина е смъкнала солидно количество години от себе си.

Преди певицата имаше и собствено предаване по БНТ. То се казваше „За животните с любов”. И сега, когато не пее, Росица Кирилова гледа една камара кучета и котки в двора на голямата си къща в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар