Нумероложката Ели Загорова предсказа бъдещето на България

Нумероложката Ели Загорова направи сензационна прогноза за бъдещето на България. В предаването на Милен Цветков тя предсказа какво очаква страната ни.

Ясновидката заяви, че след президентските избори ще се появи месията, който ще спаси страната ни. Тя е категорична, че новият ни държавен глава ще бъде човекът, който ще спаси страната ни. Според нея, новият месия ще бъде със светла коса.

В изборната битка срещу него ще се изправи жена, която защитава идеологията на комунизма. Ели Загорова я описва като не много висока със светло кестенява коса. Според нея, дамата притежава качества, характерни повече за мъжете. Мъжкото поведение няма да й помогне да спечели изборите, пише ПИК.

Ели Загорова е убедена, че в битката ще излезе победител мъжът, а не жената. Ясновидката заяви, че изборът му за държавен глава ще бъде много мъдро решение, тъй като той е човекът, който ще поведе страната ни към възход.

Според прогнозите на колеги на Ели Загорова, човекът който ще спаси страната ни ще бъде руса жена.

Известната астроложка Алена е убедена, че Бойко Борисов ще стигне до президентското кресло. Според нея, следващите години са период на личен и професионален възход за настоящия премиер. Тя е категорична, че лошото вече е останало зад гърба му и го очакват само успехи.

[caption id="attachment_452615" align="alignright" width="300"]Ели Загорова Ели Загорова е убедена, че месията за страната ни ще бъде следващият президент[/caption] Наскоро Алена заяви, че предстоят още промени в кабинета. Според нея още един министър ще се сбогува с поста си. Астроложката отказа да назове името му и заяви, че това ще стане ясно до месеци.

Тя предсказа и друг опит за свалянето на Борисов от власт. Въпреки желанието на определен кръг настоящият премиер да бъде свален, това няма да се случи, убедена е видната астроложка.

Коя от прогнозите ще се сбъдне, времето ще покаже.