Миро от Каризма мислел за самоубийство в казармата (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Миро от Каризма бил жестоко тормозен в казармата

Миро от Каризма едвам преживял тормоза от останалите войници

Миро от Каризма едва не се е самоубил по времето, което прекарал в казармата. Певецът бил на крачка от фаталното решение да сложи сам край на живота си когато отбивал редовната си военна служба през 90-те години на миналия век. Причина за това се оказал тежкият психически и физически тормоз, на който бъдещата звезда бил подлаган както от останалите войници, така и от по-старшите от него.

Миро от Каризма преживял страшен тормоз в казармата

Миро от Каризма преживял страшен тормоз в казармата

Още като по-млад певецът изглеждал доста по-нежен заради русолявата си външност и слабо телосложение. Заради което редовно бил подиграван и наричан с обидни определения и епитети, поставящи под съмнение сексуалната му ориентация. Поради тази причина Миро постоянно бил подлаган на какви ли не тежки физически изпитания, само и само да докаже своята мъжественост.

Някогашен участник в тормоза, пожелал анонимност, разказва, че любимият номер на всички бил сутрин да будят певеца с ледена кофа с вода, излята върху главата му. В най-големия студ пък го карали да излиза чисто гол на плаца и да прави обиколки. Ситуацията обаче станала страшна когато Миро спечелил „Злтаният Орфей“. И получил публичната подкрепа на Емил Димитров.

Това събудило завистта на останалите и обидите и хулите съвсем зачестили. Върхът на всичко било нападението над него от страна на група войници, които се опитали да му посегнат сексуално. Тъй като решили, че това щяло да му хареса, научиха от hotarena.net.

Всичко това потиснало жестоко изпълнителя и той неведнъж мислел да се отърве от тормоза като сложи край на живота си. Според близките му преживяното се отразило сериозно и на психиката му и след излизането си от казармата звездата станал груб и арогантен и започнал да обижда хората покрай себе си. В това число и бившата си дуетна половинка Галка, която не издържала на тормоза и това била една от причините за разпада на дуета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар