Надежда Нейнски вдигна сватба като на принцеса за щерка си!

Надежда Нейнски вдигна сватба като на принцеса за щерка си!
4.5 (90%) 2 votes

Надежда Нейнски не крие щастието си от сватбата на своята щерка!

Надежда Нейнски омъжи дъщеря си миналата събота. Това съобщи самата екс външен министър в студиото на Би Ти Ви. Известна в миналото като „Хубавото Наде” от редиците на СДС разказа, че сватбата е била повече от великолепна, като всички гости и участници в нея са се забавлявали на високо ниво.

Надежда Нейнски допълни също, че събитието е напълно навременно и тя е щастлива с избора на дъщеря си. Зетят на бившата европейска депутатка е доктор кариолог. Кардиохирургът работил в Правителствената болница. Казва се Азис Алейдин и е роден в село Сърница.

Надежда Нейнски

Надежда Нейнски признава, че много харесва зет си

Най-голямата дъщеря на бившия евродепутат стана снаха в родопското село, което стана новина №1 там. Психоложката Виолета, която стана вече семейна жена е имала връзка с бъдещия си съпруг по-малко от година. Двамата решават да си кажат заветното „да” и сватбата не става в планината, а в столицата.

Припомняме, че щастливата майка на младоженката Надежда Нейнски, която преди носеше фамилията Михайлова, беше четири мандата народен представител. Тя стана и първата жена външен министър. Четири години Надежда Нейнски беше лидер на СДС. Доскоро тя бе и евродепутат. Надежда Нейнски създаде и партията „Синьо единство”.

Малката дъщеря на Надежда Нейнски-Нина пък от няколко години е сгодена за италианец. Нина Михайлова следва архитектура в държавния университет в Милано. Годеникът й се казва Давиде Понтони и се запознават с щерката на екс евродепутатката в Италия.

Той е студент в Политехническия университет в Милано и двамата се запознават през 2008 година, като всяко лято прекарват заедно на родното Черноморие. Около прелестната си годеница той започнал усилено да изучава български език и вече са се сприятелили и с бъдещата си тъща. Майката на италианеца също одобрявала избора на сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар