Диляна Попова е с убийствено тяло, въпреки че наскоро роди

Моделката Диляна Попова винаги е демонстрирала перфектна фигура. Въпреки че наскоро роди и вече е на 32 години, тя изглежда като на 20.

Красавицата разкри тайната за блестящия си външен вид. Тя сподели, че в началото всичко започнало на шега, но постепенно се е превърнало в начин на живот за нея.

Един от бившите приятели на моделката бил вегетарианец. Тъй като двамата живеели заедно, красавицата решила да промени менюто си заради него. Първоначално тя приемала вегетарианството на шега и нямала намерение да се откаже от месото завинаги.

Вече дванадесет години красавицата е изключила месото от менюто си, защото преценила, че така се чувства по-добре. Моделката попаднала на интересна книга, според която за нейната кръвна група най-подходящо е да консумира риба и яйца. Именно това са любимите храни на красавицата.

Тя разкри, че всекидневно консумира яйца и риба няколко пъти седмично. Дневното й меню включва две хранения. Всяка сутрин моделката закусва овесени ядки с мляко и плодове. След това обикновено вечеря риба или омлет със зеленчуци.

Ангажиментите й приключват вечер около 22, 00 часа, а тогава е твърде късно за вечеря, разказва моделката.

Диляна Попова е решила да не лишава сина си от месо, тъй като вегетарианството е право на личен избор.

[caption id="attachment_452511" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова не консумира месо от 12 години[/caption]

По отношение на супер храните красавицата е скептично настроена. Тя е на мнение, че това са непознати храни за нашите географски ширини и трябва да се консумират предпазливо.

Любимата закуска на красавицата от детските й години са принцесите. Тя си спомня, че още докато живеела в Плевен се научила да приготвя ястия от риба, омет и паста.

Красавицата признава, че не винаги има настроение да готви и не всеки ден приготвя това, което консумира, пише Хот арена.