Каква е причината за инцидента с Ангела Меркел?

Каква е причината за инцидента с Ангела Меркел?
5 (100%) 1 vote

Германският канцлер припадна по време на фестивала на Вагнер

Канцлерът на Германия Ангела Меркел претърпя инцидент.

Очевидци разкриват, че Ангела Меркел е припаднала в ресторант в Байройт. Случката се е разиграла по време на антракта на Вагнеровия фестивал, съобщава „Билд“.

Ангела Меркел се строполила на земята на първия антракт на известната опера „Тристан и Изолда“.
Свидетели твърдят, че 61-годишната Ангела Меркел изпаднала в несвяст и останала в това състояние в продължение на няколко минути, докато й помогнат.

Германският канцлер припадна по време на фестивала на Вагнер

Германският канцлер припадна по време на фестивала на Вагнер

Не е ясно дали германският канцлер се е наранила в резултат на припадъка, нито пък какво е консумирала в ресторанта.
Самата Ангела Меркел също не коментира случката. След края на операта тя заяви пред журналисти, че е очарована. Операта е била дирижирана от правнучката на знаменития композитор на Германия – Рихард Вагнер.

Междувременно стана ясно, че подкрепата на Германия за оставането на Гърция в Еврозоната, нараства.
Резултатите от проведена преди дни анкета сочат, че все по-голям е броят на германците, които искат южната ни съседка да остане в Еврозоната.
Резултатите са вследствие на твърдението на германския канцлер Ангела Меркел, че сценарият „Grexit“ ще доведе до пълен хаос в Еврозоната.

В същото време финансовият министър на Германия Волфганг Шойбле продължава със защитата на идеята си за 5-годишен „таймаут” от Еврозоната за южните ни съседи.
Германците обаче изпитват сериозно раздвоение по въпроса със съгласието си за най-новия спасителен пакет за Гърция, който е трети по ред.
71% от анкетираните германци са категорични, че южната ни съседка няма да успее да избегне фалита, дори и след третата спасителна финансова програма.

Припомняме, че именно Германия бе най-големият кредитор на гръцките власти при предходните две спасителни операции, благодарение на които Гърция получи финансова инжекция в размер на 240 млрд. евро.
Проведено наскоро проучване сочи, че недоверието на германците към правителството на гръцкия премиер Алексис Ципрас продължава да расте с ударни темпове, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар