Едва ли някой предполага, че това е причината за раздялата на Григор Димитров и Мария Шарапова

Шокиращата истина за раздялата на Мария Шарапова и  Григор Димитров излезе наяве. Преди няколко дни нашенецът потвърди официално вестта.

Източници от тенис средите разкриха пред Nbox, че нашенецът е зарязал рускинята заради Николета Лозанова. Плеймейтката успяла да оплете в мрежите си и Гришо. Публична тайна е, че за да си осигури висок стандарт на живот, тя разчита на платежоспособни господа.

Самата Николета на няколко пъти направи намек, че си е набелязала Гришо. Независими източници на изданието разкриха, че двамата са прекарали бурна нощ на 2 юли. Това е причината той да загуби на турнира Уимбълдън.

Загубата на нашенеца го изстреля на 6-то място в световната ранг листа. Очевидно той не се е разстроил много от загубата си. Само няколко дни след това той се похвали с луксозен автомобил Астън Мартин, които не всеки може да си позволи.

Тузарската марка е символ на просперитет и завидно финансово състояние. Базов модел от прочутата марка струва около 200 000 лири, което е почти 300 000 евро.

Очевидно след раздялата му с Маша, тя си е прибрала лъскавото Порше, коментират зложелатели.

Приближени до спортиста недоумяват как той е заменил колежката си за Николета Лозанова.

[caption id="attachment_452456" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров зарязал Мария Шарапова заради Николета[/caption]

"Разбираемо е, че е успяла да оплете в мрежите си Ники и Валери, но Гришо как се излъга да зареже Мария заради нея", коментират приятели на тенисиста.

Те разказват, че Гришо и Ни Ло се познават отдавна, но контактите им зачестили преди месец. Тя започнала да му пише във фейсбук. След дългата и провокативна кореспонденция от страна на Николета, нашенецът не успял да й устои.

Напомняме ви, че дни преди турнира той кацна в столицата. Очевидно е решил да се прибере заради Николета, а не за да се види с близките си, пише ПИК.