Проговори: Любовницата на Асен Блатечки каза цялата истина!

Гласувайте за статията

Маринела Ангелова, която набедиха за любовница на Асен Блатечки, проговори и каза истината!

Маринела Ангелова, която бе спрягана като новата любовница на Асен Блатечки проговори. Актрисата, колежка на „лошото момче” от киното каза истината, за връзката си с един от най-тиражираните мъже у нас.

Папараци обаче я уловиха и в компанията на Деляна Попова. Блондинката бе смятана за новата любов на Асен Блатечки, защото двамата бяха забелязани да разговарят и тя да се вози на мотора на Блатечки. Клюката разкри, че Блатечки въртял паралелна връзка с нея още докато бил и с Диляна Попова.

Асен Блатечки

Ето истината за Асен Блатечки и Маринела

Припомняме, че след като роди сина им двамата заживяха под един покрив, но много скоро се разделиха. Блатечки, който е свикнал да бъде „свободен като вятъра” не успял да мели брашно с моделката, защото тя била много ревнива и непрекъснато му вдигала скандали.

Затова той се върна при жена си, режисьорката Катерина Горанова и дъщеря им Кати, защото тя му е свикнала с безкрайните забежки и отново му простила прегрешенията.

Актрисата обаче разкри истината за тяхната „връзка”. Оказа се, че двамата репетират за новата постановка на театъра, която по всяка вероятност ще излезе в следващия театрален сезон през есента. „Аз наистина съм гаджето на Асен Блатечки, но само в постановката. Новата театрална пиеса изненадващо няма да е комедия, а драма.

В публичното пространство надълго и нашироко се пише за любовните афери на хората, но не и за техните творчески проекти”, възмущава се русата колежка на Блатечки. Освен това Маринела Ангелова разкри, че двете отдавна се познават с Диляна Попова и най-малкото било нелепо да я спрягат за нещо повече с нейния любим Асен Блатечки, на когото красивата манекенка роди син Борил.

Тръгнаха и слухове, че блондинката повече си пада по собствения си пол. Дори от доста време живеела с жена на семейни начала и двете били много щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Проговори: Любовницата на Асен Блатечки каза цялата истина!”

  1. Krasimira Ilieva Kirilova

    авг. 10. 2015

    хаха

Добавете коментар