Мадона не се стеснява – показа се по боди и без грим на 56 (Фото)

Мадона не се стеснява – показа се по боди и без грим на 56 (Фото)
5 (100%) 1 vote

Мадона предизвика разнопосочни коментари с визията си

Мадона се щракна по боди и без грим, феновете разделени

Мадона раздели феновете с последния си фотос. Кралицата на поп музиката никога не се е стеснявала от камерите и феновете си и за пореден път доказа, че не страда от липса на самочувствие. Този път певицата реши да действа доста смело като пусна своя снимка в страницата си във Фейсбук, на която позира само по боди и без капчица грим.

Мадона раздели феновете с визията си

Мадона раздели феновете с визията си

Естествено, доста смелата й постъпка предизвика незабавни реакции сред феновете й. Още повече, че звездата е на 56 години и винаги е изтъквала факта, че няма нито една корекция по себе си – нито по тялото, нито по лицето.

Именно поради тази причина голяма част от феновете заявиха, че любимката им изглежда повече от добре, особено за годините си. „Не всяка жена може да изглежда така на 56, при това без корекции“, възторгват се онлайн потребителите.

Други обаче заявиха, че материалното момиче не бива в никакъв случай да се снима в подобен вид, тъй като годините вече й личат. И подобни снимки не се отразяват добре на имиджа й, тъй като разкриват много явно, че звездата остарява.

Негативните коментари обаче ни най-малко не притесняват Мадона. Която, освен с провокативното боди, се е стъкнала и с още по-провокативни летни ботуши. Които, разбира се, са маркови – на гиганта Гучи, както се похвали и самата тя в коментар към фотото.

„В тази баня няма абсолютно нищо бляскаво, освен ботушите Гучи“, изфука се изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар