Цеца Величкович: За всичко, което ми се е случило, има причина!

Цеца Величкович: За всичко, което ми се е случило, има причина!
5 (100%) 1 vote

Цеца Величкович направи искрена изповед за живота си специално за българските си фенове

Цеца Величкович не съжалява за нищо от живота си и не би променила нищо в него

Цеца Величкович направи искрена изповед за българските си фенове. Сръбската звезда на поп фолка разкри, че е убедена, че за всичко, което й се е случило в живота, си има причина. Както за добрите, така и за лошите неща. Точно заради това вдовицата на Аркан не съжалява за абсолютно нищо и не би променила каквото и да било от битието си.

Цеца Величкович

Цеца Величкович

Тъй като всичко преживяно и в професионален, и в личен план, я е формирало като човека, който е днес. В интервю за „24 часа“ Величкович споделя още, че повечето от баладите й, които се превърнаха в хитове, разказват за определен етап от живота й.

Въпреки това сръбкинята е категорична, че избягва да пее за себе си, а просто се старае да изпълнява песните си с много емоция, което се усеща от феновете.

Певицата не крие, че славата не я е променила, а единственото, което й тежи до известна степен, е фактът, че няма достатъчно свободно време за близките си. Въпреки това обаче тя е категорична, че винаги гледа така да нареди графика с ангажиментите си, че да балансира нещата.

Като в същото време не пропуска да отдели достатъчно часове и за спорт, за да се поддържа във форма.

„Семейството ми – това са хората, които винаги ме зареждат положително, без значение колко съм изморена. Затова винаги успявам да намеря достатъчно време, за да прекарвам с близките си“, откровена е звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар