Деми Мур продава прокълнатото имение

Деми Мур продава прокълнатото имение
5 (100%) 1 vote
След нещастния инцидент със смърт на младеж Деми Мур продава дома си в Бевърли Хилс

Мъж се удави в басейна на актрисата Деми Мур, след като асистентката й си направи там парти. Когато се разиграла трагедията, звездата била в чужбина. Нито актрисата, нито дъщерите й знаели, че в резиденцията се готви купон. Наясно била само личната асистентка на звездата, която останала да пази жилището. Помощницата решила да покани свои приятели в отсъствието на домакинята и да спретне незабравимо преживяване с алкохол и танци.

В разгара на вечерта обаче 21-годишен младеж паднал в големия басейн на двора на имението. Той не можел да плува и докато приятелите му го извадят, вече бил нагълтал много вода. Парамедиците от пристигналата линейка не успели да съживят мъжа. Според холивудски източници на купона е имало дрога.

Не е тайна, че и самата Деми Мур имаше проблеми с алкохола и наркотиците, след като бе зарязана от Аштън Къчър. За да се излекува от зависимостите си, актрисата се принуди да лежи в клиника. После си нае асистентка, която да следи да не залита пак по дрогата.

Деми Мур смята имението за прокълнато

Деми Мур смята имението за прокълнато

„Странно защо тя е оставила без надзор жилището си при поредното излизане в чужбина. При предишни нейни воаяжи помощницата й я следваше плътно по петите, за да я контролира“ – коментира човек от близкото обкръжение на звездата.
„Възможно е сега да е разчитала, че децата й ще са нейният коректив. Щерките са били с майка си зад граница, когато се е разиграла трагедията в дома им“ – твърди източникът.

Междувременно тръгна слух, че Деми Мур възнамерява да продаде имението, в което 21-годишният младеж намери смъртта си. 52-годишната актриса споделила пред познати, че повече няма да нощува в злополучната резиденция в Бевърли Хилс, защото я смята за прокълната – отбелязва „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар