Мария Илиева бясна на Маги Халваджиян

Мария Илиева бясна на Маги Халваджиян
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева скочи срещу продуцента

Мария Илиева е бясна на продуцента на Х-Фактор Маги Халваджиян. Брюнетката не може да си намери място от яд заради това, че повече няма да се изявява като съдия в музикалния формат.

Желанието да стане актриса й изигра лоша шега, научи Клюки.бг. Именно участието й в „Столичани в повече“ стана причината маститият продуцент да прекрати сътрудничеството си с нея.

В медиите у нас важи с пълна сила един неписан закон – лицата, които работят за продукцията на дадена телевизия, нямат право да се появяват в друга.

В стремежа си да прибере още един хонорар Мария Илиева загуби работата си в Х-Фактор. Брюнетката прие предложението на Любо Нейков да се изявява в неговата продукция и това никак не се хареса на Маги Халваджиян.

Случилото се с изпълнителката не е прецедент за арменеца. Тя повлече и други свои колеги към уволнение. За да се измъкне чист от създалата се ситуация, той заяви, че е решил да освободи Мария Илиева, тъй като иска да освежи формата, което предполага и смяна на екипа.

Въпреки това Маги Халваджиян не смени тв водещите, а само съдиите. В новия сезон той ще бъде един от хората, които ще оценяват талантите. Маститият продуцент опроверга твърденията, че не разбира от музика, заявявайки че четири години е бил част от музикална група.

Мария Илиева

Мария Илиева бясна на Маги Халваджиян

Заедно с него оценки на талантите ще дава и рапърът Криско. Засега останалите членове на журито остават неизвестни. Едно е сигурно – Мария Илиева няма да е част от него.

Брюнетката се опитала да убеди Маги Халваджиян да я върне във формата, но без успех. Тя се опитала да му обясни, че е приела поканата на Любо Нейков, тъй като е имала нужда от пари.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар