Гала отново минава под венчило!

Гала отново минава под венчило!
5 (100%) 1 vote

Гала отново ще се омъжи след 9-годишна връзка с по-младия от нея Стефан

Гала се сгоди за половинката си на Малдивите

Гала отново ще се омъжва! Телевизионната водеща най-накрая дочака предложение за брак от половинката си Стефан след като двамата са заедно вече над девет години. Самата Гала признава, че макар от години да се надява на предложение, то дошло напълно неочаквано. И се случило по най-романтичният възможен начин – по време на почивката на двойката на остров Мавриций.

Гала и Стефан ще минат под венчило

Гала и Стефан ще минат под венчило

Именно там бизнесменът, който е доста по-млад от избраницата си, се решил на важната стъпка и й задал дълго чаканият от нея въпрос. Естествено, предложението му било скрепено по подобаващ начин – с пръстен от бяло злато и диамант в цвят шампанско.

Красивото бижу Стефан купил по време на една от командировките си в чужбина, но успял да запази намеренията си в пълна тайна от половинката си. Която, естествено, с охота приела предложението му.

Водещата била толкова щастлива, че незабавно се похвалила на най-близките си приятелки като им пратила съобщения във Фейсбук.

Все още липсва информация кога ще бъде самата сватба. Най-вероятно Гала ще поизчака и няма да бърза, тъй като е известна с перфекционизма си и иска всичко да бъде изпипано до най-малкия детайл, коментират нейни близки, научиха от hotarena.net.

Иначе по всичко личи, че почивката на двойката в екзотичното местенце върви повече от добре. Освен предложението за брак, Гала си прекарва идеално, както не пропуска да сподели самата тя с фотосите си във Фейсбук. Приятелите й пък не спират да я четкат, че изглежда изумително добре и никой не би могъл да каже, че е кака на Стефан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар