Джулиана Гани в Топ 3 на най-горещите силиконови изкусителки

Джулиана Гани в Топ 3 на най-горещите силиконови изкусителки
3 (60%) 1 vote

Джулиана Гани се нареди сред най-горещите изкусителки без всякакви задръжки

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани е сред най-горещите дами на пилона това лято. Дискотеките в Пловдив се пръскат по шевовете от посетители и все повече млади бръмчалки напират да покажат телата си на пилона.

Джулиана Гани е много провокативна и разкрепостена мадама, която е истински магнит за мъжете. Тя използва всяка появила се възможност да покаже силиконовиите си прелести и събира погледите на присъстващите в пловдивските нощни клубове. На изявите си русокосата красавица, често остава без дрехи и без задръжки. Преди месец Джулиана Гани се озова в леглото с още няколко разсъблечени танцьорки и тази авантюра и спечели прозвището Русокосата тигрица на забавлението. Преди време пък силиконовата хубавица блесна и с първата си стихосбирка „Мъжете са боклуци, но не можем без тях“. Доста философско заглавие, нали?

Друга известна Топ танцьорка е Михаела Марковска. За своите почитатели тя е по-популярна с прякорите си Мики и Мише. Доста от мъжете не отделят влажни погледи от нея, когато се появи на сцената. Мики е всеотдайна за феновете си и на пилона влага и сърце и тяло и душа.

Другата претендентка за класацията на горещите силиконови изкусителки това лято е Деница Тодорова. Кралицата на танците е известна със своите изключителни бедра, на които биха завидели много от родните красавици, та дори и някои холивудски актриси. И за щастие на мъжката половина от посетителите на нощните заведения едва навършилата 18 години Деница е свободна и сърцето й не принадлежи на никой.
За радост на любителите на нощният живот, дискотеките и клубовете в Града под тепетата са пълни и въпреки зверските жеги забавленията продължават с пълна сила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар