Гала се похвали във Фейсбук

Гала отмаря в една от екзотичните дестинации, предпочитана от световноизвестни личности. Блондинката се похвали във фейсбук и публикува снимка от своята лятна почивка. В момента тя отмаря на Малдивите.

Снимката  й предизвика възхищение сред голяма част от аудоторията. Повод за това стана визията на тв водещата. Тя публикува снимка от ваканцията си в Малдивите. На фотоса тя позира с къса рокля, видя ПИК.

Феновете й побързаха да я похвалят за перфектния й външен вид. Въпреки, че е над 40 години, блондинката изглежда като 20 годишна и по нищо не отстъпва на младите дами.

Тв водещата отмаря заедно с любимия си Стефан. От няколко години тя има връзка с по-младия от нея бизнесмен.

[caption id="attachment_452266" align="alignright" width="225"]Гала Гала почива на Малдивите[/caption]

Двамата са заедно, откакто тя се разведе със съпруга си. Когато се запознали Стефан също е бил обвързан. Искрите между тях прехвърчали от първия миг. Двамата разбрали, че са един за друг.

Въпреки силната обич между тях, тв водещата така и не се решава да мине втори път под венчило. Стефан й направи предложения за брак няколко пъти, но до сватба така и не се стигна. Причината за това е нежеланието от страна на Гала да се обвърже пред закона.

Според нея, подписът няма никакво значение и това дали двама души ще се венчаят или не, не е решаващо в отношенията между тях.

По-младият Стефан отдавна мечтае за дете от блондинката. Според слуховете, които се носят, Гала първоначално била категорично против идеята да стане майка за втори път.

Друга мълва гласи, че тя била готова да роди дете на по-младото си гадже, за да го задържи. Появиха се дори слухове, че тя се е подложила на хормонална терапия и ин витро процедура, която за съжаление е била неуспешна.