Резил: Виж каква я свърши Кремена Халваджиян!

Резил: Виж каква я свърши Кремена Халваджиян!
5 (100%) 1 vote

Кремена Халваджиян направи щур купон, но яко се изложи със стайлинга!

Кремена Халваджиян с щуро парти отбеляза 46 –я си рожден ден. Купонът бе на макс в семейната дискотека „Библиотеката”, която по принцип се стопанисва от дизайнерката. Съпругата на един от най-успешните продуценти отново събра очите на присъстващите с избора си на тоалет за личния си празник.

Модната дизайнерка се беше „барнала” в рокля, която по-скоро приличаше на китеник, отколкото на красива дреха, подходяща за сезона. Присъстващите не одобриха особено тоалета на дамата, като отдадоха избора й по-скоро на ексцентричност, отколкото на някаква неясна модна тенденция.

Кремена Халваджиян

Кремена Халваджиян този път наистина прекали с „нестандартността“ си

Пък и високите градуси навън никак не бяха подходящи за затворената рокля, в която се беше облякла съпругата на Маги Халваджиян.

Зотава и повечето ВИП персони, които уважиха празника на Кремена бяха леко шокирани от избора й на дреха в тези горещи юлски вечери.

Кремена Халваджиян не за първи път твори моден гаф. Припомняме, че преди известно време една от най-известните дами от хайлайфа също сътвори поредния си моден гаф, когато беше на рожден ден на своя приятелка.

Тогава Кремена Халваджиян се беше пременила в нещо като скафандър. На рождения си ден стилистката беше с прическа, която напомняше за времето на Мария Антоанета. До края на вечерта обаче останаха няколко букли, които стърчаха на различни посоки.

Най-голяма изненада за дизайнерката обаче бил подаръка от любимия й мъж. Маги Халваджиян поднесъл на своята половинка огромен пръстен с диамант. Жестът предизвикал сълзи от щастие в очите на любимата му, твърдят свидетели на случката.

Бижуто внимателния й съпруг закупил от Италия, където двамата наскоро отпътували, за да си починат и да си видят роднините. Припомняме, че родители на Маги и Кремена от доста време живеят на Ботуша, а и те двамата също са изкарали няколко години, защото също са работили и живели в южната страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар