Бомба: Дарина Павлова пръсна 152 000 евро за парти!

Бомба: Дарина Павлова пръсна 152 000 евро за парти!
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова се изхвърли, както никога досега!

Дарина Павлова вдигна банкет за чудо и приказ. Мадам Мулти олекна със сто петдесет и две хиляди евро за празненство по случай успешния край на фестивала на киното. Фестивала на киното, изкуствата и музиката се проведе на средиземноморския остров Иския. Вдовицата на мутренския бос Илия Павлов е организатор на фестивала и основен негов спонсор.

Дарина Павлова сама подбира програмата, богаташката е дала пари и за гала вечерята. В менюто е наблегнато повече на средиземноморски деликатеси, като особено място е заето от малки октоподчета. На пиршеството мултимилионерката е поканила куп холивудски знаменитости.

Дарина Павлова

Дарина Павлова е една от най-богатите българки

Те са гледали и филма, продуциран от нея „Слугиня за теб”. Сред гостите на купона е присъствала и Черил Бунелсакс. Дамата е шефката, която раздава наградите „Оскар”. Присъствието й веднага е повдигнало куп въпроси относно предстоящите награди на лентата.

Всеки е наясно с амбициите на родената в Казанлък богаташка, която вече продуцира холивудски продукции. Мадам Мулти е в прекрасни отношения с тази холивудска знаменитост още преди две години, когато тя не е била директор на филмовата академия, които раздават високите отличия за постижения в областта на кинотои на изкуството.

Пол Алън също бе сред знатните гости на тържеството, инициирано от Дарина Павлова. Той е съосновател на компанията „Майкрософт”.

Дарина Павлова предизвика фурор ан филмовия фестивал в Кан. Милиардерката се намърдала в обятията не само на мачото Антонио Бандерас, но и на прошарения Мел Гибсън, за да се снима с тях. Тя смело се забавлявала на празненството, смело прегръщайки световните знаменитости, припомнят очевидци.

Дори и на дансинга Мадам Мулти показала завидни умения, като смело дансила в обятията на най-желаните мъже на планетата. Преди да стартира кинофестивала на средиземноморския остров Дарина Павлова покани на яхтата си Антонио Бандерас и още известни личности, с които се поглезиха преди да започне сериозната част от култовото мероприятие, където тя беше председател на журито и основен спонсор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар