Николета Лозанова разкри истината за отношенията си с Валери Божинов

Николета Лозанова хвърли поредната бомба за отношенията си с Валери Божинов. Преди няколко дни тя се закани, че ще разкрие кой е мъжът до нея. Плеймейтката определено харесва сензациите и се старае постоянно да създава такива.

В интервю за ОК тя направи неочаквано признание. Амбициозната тв водеща заяви, че с Валери Божинов всъщност никога не са подавали молба за развод. Николета допълни, че мнозина може би отново ще я обвинят, че си прави реклама. Тя заяви категорично, че нито един от двамата не е подавал молба за развод.

Плеймейтката допълни, че просто с Валери решили да запазят добрия тон помежду си.

На въпроса защо постоянно се забърква в медийни скандали, Николета Лозанова отговори, че средата й налага това. Тя заяви, че в бранша важи правилото - в колкото повече скандали се забъркваш, толкова по-актуален си и толкова повече професионални ангажименти имаш.

Плеймейтката не скри, че обича да е в устата на хората и постоянно да се шуми около нея, пише "Всеки ден".

[caption id="attachment_452179" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова разкри, че с Валери не се развеждат[/caption]

Тя не пропуска възможността да се забърка в поредния скандал или да се похвали за някоя от новите си придобивки, публикувайки свои фотоси в мрежата.

От последните й снимки стана ясно, че тя се е подложила на нови корекции. Брюнетката публикува свои снимки от почивката си в Турция. Вероятно целта на почиването й не е била единствено с цел да релаксира там.

Хот арена разкри, че плеймейтката вероятно се е подложила на пластична операция там. Николета Лозанова заложи на иновативни импланти за увеличаване на бюста, които са много по-качествени. Сумата, която е заплатила за манипулацията, е петцифрена и много малко родни знаменитости могат да си я позволят.

От фотосите се вижда, че има разлика и в седалищните части на тв водещата, които изглеждат по-стегнати и повдигнати. Вероятно тя се е подложила на другата актуална манипулация в момента за повдигане на задните части, които придобива все по-голяма популярност сред известните личности.