Шокиращо разкритие за Мария Гущерова и нейната майка излезе наяве

Неподозирано разкритие за Мария Гущерова и майка й Йорданка излезе наяве. Оказа се, че двете са делили един и същ мъж.

Това се случило, когато фолк фурията била едва на 19 години. Тогава Мара Отварачката беше прохождаща певица. По онова време миньончето от Стара Загора имало връзка със свой съгражданин на име Галин.

Мара и нейното гадже били лудо влюбени. Той бил първата й любов. Малко след като подписала договор с "Пайнер" амбициозната брюнетка си хванала по-богато гадже. Тогава връзката й с Галин приключила.

Съграждани на пайнерката разказват, че след като тя зарязала Галин, той открил утеха в прегръдките на майка й. Родителката на изпълнителката Йорданка, която наскоро навърши 51 години, винаги си е падала по по-млади момчета.

Мария нямала нищо против връзката на майка й с нейното бившо гадже. Тя споделила пред свои дружки, че всичко между нея и Галин е приключило и най-важното е майка й да е щастлива и да се чувства добре.

Данчето е разведена от повече от 20 години. Откакто се е разделила с бащата на Мара, тя има връзки с по-млади мъже.

В момента родителката на Мария Гущерова изживява бурна любовна афера с младеж, който няма 30 години, научи "Всеки ден".

[caption id="attachment_452173" align="alignright" width="300"]Мария Гущерова Мария и майка й делили един и същ мъж[/caption]

"Данчето винаги е изглеждала много добре. Облича се с маркови дрехи и ползва скъпа козметика. По нищо не личи, че е на 51 години", коментират нейни дружки.

Майката на Мария е бивша спортистка и на това дължи запазената си фигура. Разбираемо е защо си хваща само млади гаджета.

Според слуховете, тя е много щедра към интимните си половинки и постоянно ги глези със скъпи подаръци. Родителката на Мария Гущерова дори купила луксозен автомобил на настоящия си приятел, с когото има връзка от няколко месеца, пише Хот арена, цитирайки "Всеки ден".