Имената на малките таланти Хасан и Ибрахим се забъркаха в нов скандал

Разкритие на вестник "Ретро" за Хасан и Ибрахим предизвика бурен обществен скандал. Повод за това стана публикация на изданието, в която се твърди, че талантливите деца са жертва на амбициозните си родители.

Фактът, че двамата близнаци свирят по турски сватби предизвика бурни дискусии в мрежата. Баща им Денис Игнатов също заяви, че това е в разрез с моралните закони, но въпреки това той не вижда нищо нередно в това, че невръстните му синове работят.

Той сподели, че двамата със съпругата му работят на държавна работа и заплатите, които получават не им стигат. Затова се налага и децата им да помагат.

Родителят на Хасан и Ибрахим е убеден, че това е най-добрата школа за тях. Изявата на голямата сцена и свиренето на сватби са две различни неща. Във втория случай музикантът е постоянно под напрежение, тъй като изявата продължава няколко часа и той трябва да даде всичко от себе си, убеден е Денис Игнатов.

Амбициозният родител на талантливите близнаци сподели, че сестрите им, които също са близначки пеят заедно с тях.

Подобна е ситуацията и с Крисия Тодорова. Отдавна се носят слухове, че чаровното момиченце е постоянно ангажирано заради затрудненото финансово състоянието на родителите си.

[caption id="attachment_452166" align="alignright" width="300"]Хасан и Ибрахим Хасан и Ибрахим свирят по турски сватби[/caption]

Г-н Анреев преди време заяви в ефир, че родителите му ще продадат джипа, който е спечелил и ще решат в какво да инвестират парите.

От самото начало Слави Трифонов реши да се презастрахова. Малко преди да обяви Крисия за победителка в детския конкурс, той се опита да успокои и останалите участници, заявявайки че всеки един от тях е победител и не бива да се разстройват.

В случая с изявите на малчуганите няма законов казус. Но въпреки това психолозите са на мнение, че подобна експлоатация може да се окаже пагубна за детската психика, пише ПИК.