Нов скандал около Хасан и Ибрахим

Гласувайте за статията

Имената на малките таланти Хасан и Ибрахим се забъркаха в нов скандал

Разкритие на вестник „Ретро“ за Хасан и Ибрахим предизвика бурен обществен скандал. Повод за това стана публикация на изданието, в която се твърди, че талантливите деца са жертва на амбициозните си родители.

Фактът, че двамата близнаци свирят по турски сватби предизвика бурни дискусии в мрежата. Баща им Денис Игнатов също заяви, че това е в разрез с моралните закони, но въпреки това той не вижда нищо нередно в това, че невръстните му синове работят.

Той сподели, че двамата със съпругата му работят на държавна работа и заплатите, които получават не им стигат. Затова се налага и децата им да помагат.

Родителят на Хасан и Ибрахим е убеден, че това е най-добрата школа за тях. Изявата на голямата сцена и свиренето на сватби са две различни неща. Във втория случай музикантът е постоянно под напрежение, тъй като изявата продължава няколко часа и той трябва да даде всичко от себе си, убеден е Денис Игнатов.

Амбициозният родител на талантливите близнаци сподели, че сестрите им, които също са близначки пеят заедно с тях.

Подобна е ситуацията и с Крисия Тодорова. Отдавна се носят слухове, че чаровното момиченце е постоянно ангажирано заради затрудненото финансово състоянието на родителите си.

Хасан и Ибрахим

Хасан и Ибрахим свирят по турски сватби

Г-н Анреев преди време заяви в ефир, че родителите му ще продадат джипа, който е спечелил и ще решат в какво да инвестират парите.

От самото начало Слави Трифонов реши да се презастрахова. Малко преди да обяви Крисия за победителка в детския конкурс, той се опита да успокои и останалите участници, заявявайки че всеки един от тях е победител и не бива да се разстройват.

В случая с изявите на малчуганите няма законов казус. Но въпреки това психолозите са на мнение, че подобна експлоатация може да се окаже пагубна за детската психика, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар