Крум в тежък конфликт с близък роднина: Не искам да го чувам и виждам!

Крум в тежък конфликт с близък роднина: Не искам да го чувам и виждам!
5 (100%) 1 vote

Крум категоричен: Не искам и да чувам за дядо си!

Крум е бесен на дядо си заради злоупотреба с името му

Крум не ще и да чува за дядо си! Певецът е в тежък конфликт с един от най-близките си родственици от няколко месеца насам, след като последният го завлякъл с огромна сума пари. При това напълно умишлено.

Крум е бесен на дядо си

Крум е бесен на дядо си

Още когато се разгоря скандалът стана ясно, че дядото на изпълнителя е фалшифицирал подписа му, за да получи заем в размер на 140 хиляди лева.

Сумата е била заета от доцент Валери Златанов, от Минно-геоложкия университет, който обаче настоявал да получи подписа на Крум като гарант, че парите му ще бъдат върнати. И тъй като певецът не се съгласил, дядо му фалшифицирал подписа му.

Заетата сума се оказала доста по-малка – 75 бона, но заедно с лихвите набъбнала до 140. Които трябва да връща изпълнителят. Макар че той успял да докаже чрез експертиза, че положеният подпис не е неговият, а е фалшифициран. Сгафилият дядо също си признал за шашмата пред съда.

Това обаче се оказало недостатъчно и сметките на Крум все още са запорирани, научиха от „24 часа“. Доцент Златанов също не отстъпва и настоява, че не е бил запознат с измамата на дядо Крум, на когото е кръстен изпълнителят. Той му обяснил, че внукът му е подписал документите вкъщи, тъй като имал много ангажименти и нямал време да обикаля с него по офиси.

Заради измамата и злоупотребата с името му, Крум не иска и да чува за възрастния мъж. „Не искам да го виждам“, отсече певецът пред камерите на бТВ. И призна, че въпреки случилото се, продължава да обича баба си с цялото си сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Крум в тежък конфликт с близък роднина: Не искам да го чувам и виждам!”

  1. Angelina Mednikarova

    юли 23. 2015

    Добре де, а въпросният доцент Валери Златанов не подлежи ли на съдебна отговорност като е сложил лихва на парите и стига вече писали едно и също, само и само да раздухвате клюки и да се кефите на нещастието на хората

Добавете коментар