Николета Лозанова легна под ножа, ето защо!

Николета Лозанова легна под ножа, ето защо!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова още няма 30 години, а се скапа от операции!

Николета Лозанова определено не е почивала в съседна Турция. Родната плеймейтка, която се раздели със съпруга си Валери Божинов е отишла в южната ни съседка, за да си направи поредната пластична интервенция.

По всичко личи, че водещата на „Папараци” отново се е тунинговала. Тя е моделирала доста неща по себе си. От селфита, която моделката не спира да пуска в социалната мрежа си личи, че има корекции по горния си етаж. Двете й моцарели са доста напомпани, както и добре оформени. Доста добре е пипнато и напълнено деколтето й.

Николета

Николета Лозанова има куп операции навсякъде по себе си

Вероятно Николета Лозанова е легнала отново под ножа в една от най-реномираните клиники по пластична хирургия в южната страна. Според информацията там използват супер модерни и иновативни технологии.

Услугите са доста скъпи, но си струват парите, твърдят познавачи. Сумата, срещу която Николета се е тунинговала е петцифрена и малко родни звезди биха си я позволили. Но ефекта е поразителен и си заслужава, поне що се вижда от селфитата, които родната манекенка непрекъснато си пуска и се фука със снимките. Но на фейсбукарите става ясно, че не само моцарелите й са претърпели корекции. На такива пластики Николeта Лозанова е подложила и задните си части.

Тя не е пропуснала да си ги щракне в анфас. От фотото личи, че те са стегнати като детско барабанче и доста повдигнати. Това е последен писък на модата и то не само сред родните звезди. Разкрасителната процедура също не е сред най-евтините и също гони петцифрена сума.

Ефектът обаче е поразителен, не спират да я хвалят ревностните фенове на екс съпругата на футболиста от сръбския тим „Партизан”. Николета Лозанова вече има доста корекции по себе си, а е само на 27 години. Тя е променила брадичката си, скулите, има корекции по дихателния си орган, да не говорим по женските й прелести, които тя доста много е „подобрила”.

Както повечето плеймейтки това да моделира тялото си се е превърнало във фетиш, което обаче би застрашавало здравето, ако не се спре навреме, категорични са спецовете в тази област.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар