Мрачната тайна на Реджеп Ердоган: Наследничката му лекува джихадисти

Гласувайте за статията

Реджеп Ердоган крие мрачна тайна, дъщеря му лекува бойци на Ислямска държава

Реджеп Ердоган крие мрачна тайна, която обаче излезе наяве. Най-малката му дъщеря, Сюмейе, живее и работи в тайна военна болница в град Шанлъурфа, където ежедневно приемат с камиони, ранени джихадисти за лечение.

За тайната мисия на президентската щерка се разбра, след като медицинска сестра рискува да проговори пред Masdar news. За сътрудничеството на президентското семейство с ислямистките бойци се шушука отдавна, но за първи път някой открито заговаря за това.

Сюмейе Ердоган работи в болницата, където подготвят стаите за лечение на джихадистите и дори помага за тяхното спасяване. Сестрата дръзнала да разкрие, какво се случва в болницата е майка на две деца и от страх пред наказание и отмъщение, отказва да разкрие името си. Освен това принадлежи към алавитите, които са преследвани от шиитите. Затова и дълго време не смеела да каже какво се случва в болницата, където работи наследничката на президента. Тя разкрива още, че дъщерята на Ердоган има голямо влияние върху събитията в Сирия и отношенията с екстремистите, въпреки че официално стои в сянка.

Освен чрез дъщеря си, Реджеп Ердоган е свързан с джихадистите и чрез незаконен бизнес на сина си Неджметин Билял, твърди още порталът Masdar news, цитирани от македонския сайт tocka.com.mk. Младият мъж има успешна петролна компания, чрез която се смята, че купува тайно петрол от Ислямска държава и го продава на партньорите от Близкия изток. А президентът е сключил сделката с „дявола“ в лицето на организацията, само и само джихадистите да не нападат Турция. Що се отнася до атентата в Суруч, той е в отговор на решението на гражданите да започнат възстановяване на сирийския град Кобане, който е само на 10 километра от турския град.

Дъщерята на Реджеп Ердоган помага на ислямски екстремисти

Дъщерята на Реджеп Ердоган помага на ислямски екстремисти

Що се отнася до Сюмейе Ердоган, за най-малката дъщеря на президента се знае малко. Тя завърши лондонски колеж по икономика и политически науки.

sumeje

Подобно на Реджеп Ердоган и тя влезе в политиката, а по думите на свидетели, работи и тайно в болница на границата със Сирия, където помага на джихадистите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар