Щерката на Пламен Галев живее като истинска принцеса

Богатата наследница на Пламен Галев - Светлана Галева живее като същинска принцеса. Тя учи на Острова. Въпреки високият стандарт на живот там, на нея нищо не й липсва.

Красавицата е горд собственик няколко луксозни автомобила. Най-новото попълнение в автопарка на мафиотската щерка е Ферари последен модел Ферари.

Лъскавият автомобил струва 320 хиляди евро и е с над 560 конски сили. Освен него в колекцията има и Бентли, Ламборгини и БМВ Х6.

Според запознати общатата стойност на автомобилите й възлиза на над един милион лева. Освен с луксозния автопарк, Светлана Галева може да се похвали и с луксозно жилище в Лондон. Тя учи в един от най-престижните колежи на Острова, тя притежава просторен апартамент апартамента в центъра  на Лондон, пише Хот арена, позовавайки се на "Галерия".

Красавицата се движи единствено с децата на заможни хора. Въпреки, че баща й е безследно изчезнал, той й изпраща всеки месец пари, с които може да живее охолно.

Според запознати Светлана има възможността всеки месец да си купува по един нов автомобил, тъй като баща й изпраща стотици хиляди английски лири.

Слуховете гласят, че издирваните от Интерпол Братя Галеви в момента се намират в Дубай. Мафиотите решили да емигрират в емирството след като прекараха няколко месеца в ЮАР.

[caption id="attachment_452156" align="alignright" width="300"]Щерката на Пламен Галев Щерката на Пламен Галев с автопарк за 1 милион[/caption]

Те избрали арабската държава, понеже там се чувстват в безопасност. Емирството подслони много от представителите на родния ъндърграунд, които се укриват от закона.

Люлинският бос Таки управлява империята си у нас от емирството. От години той живее там и върти бизнес за милиони. Говори се, че той е съдружник на мастити руски бизнесмени, както и на някои от най-богатите араби.

В момента мафиотът се занимава в търговия на петрол. По непотвърдена информация, Братя Галеви също са негови сътрудници.