Джуджи вече не е толкова близка с Гала

Публична тайна е, че Джуджи и Гала са почти неразделни. Двете прекарват заедно голяма част от времето си извън ефир.

През последните няколко месеца това се промени и двете почти не се виждат освен покрай служебните си ангажименти. Ко водещата предпочита компанията на други свои приятелки пред тази на Гала. Напоследък тя постоянно публикува в мрежата снимки, на които се вижда, че купонясва в компанията на приятелите си.

Сред тях не е нито Гала, нито Кремена Халваджиян. Очевидно Джуджи се чувства много по-добре в компанията на дружките й, които не са светски персони, научи Хот арена.

По всичко личи, че тя се наслаждава на лятото и купонясва с пълна сила. Блондинката постоянно сменя местоположението си - София, Пловдив, Бургас и Лозенец.

Публична тайна е, че стандартът й е на живот е много висок. Тя е една от малкото тв водещи, които работят за собствено удоволствие, а не поради финансови причини.

Според слуховете, след като Джуджи подсигурила бъдещето си благодарение на покойния Владимир Грашнов, започнала да мечтае за кариера в телевизията. Запознанството й с Гала и Маги Халваджиян било случайно, но то се оказало решаващо за кариерата й в телевизията.

[caption id="attachment_452086" align="alignright" width="300"]Джуджи Джуджи заряза Гала[/caption]

За материалното състояние на блондинката се носят легенди. Според появилите се слухове, тя е натрупала милиони по време на годините, през които е работила като секретарка на Владимир Грашнов.

Блондинката имала достъп до всички сметки на М-тел. Като асистентката на мастития бизнесмен тя се ползвала от всички социални придобивки и привилегии като такава.

Амбициозната варненка успяла да уреди дори съпруга си на апетитен пост в компанията на мобилния оператор. На него бил поверен отдел "Реклама".

Запознати коментират, че няколкото месеца, които прекарал на тази длъжност, били достатъчни да осигури охолен живот на семейството си през следващите 20 години.