Кейт и Камила приятелки? (Том Паркър-Боулс с разкрития за кралските драми)

Гласувайте за статията

Кейт и Камила са приятелки, а Том Паркър Боулс твърди, че се разбират отлично

Скандалите между Кейт и Камила са пресилени, а двете се разбират отлично. Това заяви Том Паркър-Боулс, син на херцогинята на Корнуол от първия й брак. По повод историите за драми в кралската фамилия, той заяви, че това съвсем не е вярно. И всички са едва ли не, едно голямо и щастливо семейство.

Преди няколко години принц Чарлз сподели, че обмисля да се разведе с Камила заради нейни проблеми с алкохола. Тогава гръмна страхотен скандал, който обиколи медиите. Говореше се, че херцогинята е крещяла в двореца и е обиждала Катрин малко след сватбата. Въпреки че пред камерите, дамите демонстрираха невероятно близки отношения.

Доколко слухът е истински, може да се гадае, но два факта са верни–херцогинята обича да си пийва, а също така и че преди време нанесе публична обида на Майкъл и Карол Мидълтън.

Това рефлектира върху отношенията между Кейт и Камила, а също и върху тези между съпругата на Уилям и принц Чарлз. Принцът публично се оплака, че не може да вижда внука си и че Карол Мидълтън дори не му позволява да прекара няколко часа с детето.

След раждането на малката Шарлот нещата кардинално се промениха и по всичко изглежда, че семейството изживява своя ренесанс. Децата бяха водени в Хайгроув по за няколко часа, а принц Чарлз редовно е в Анмър Хол на чай.

Запитан по повод скандалите, Том Паркър-Боулс откровено споделя, че скандалите според него са пресилени. „Мисля, че Кейт и майка ми са приятелки. Тя обожава децата и е истински пример за баба. Невероятна е с тях“, твърди още той.

Том признава, че не знае защо принц Чарлз се е оплакал от факта, че не вижда внуците, но приближен до фамилията издава какво се е случило. Камила направила неуместната забележка, че Карол и Майкъл се държат като герои от „Запознай се с нашите“ и присъствието им в кралския двор е катастрофа.

Кейт и Камила били приятелки, няма драма между тях, твърди Том Паркър-Боулс

Кейт и Камила били приятелки, няма драма между тях, твърди Том Паркър-Боулс

Това пък тласнало Катрин да ограничи контактите си с нея, а и с принц Чарлз. В момента Кейт и Камила правят опити да намерят път една към друга, още повече, че не само влиянието им пред обществото е застрашено. Ако Камила сбърка някъде, Катрин ще е следващата кралица на Англия, въпреки че Уилям е едва втори в линията за наследяване на трона.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар