Неочакван удар за Валери Божинов, унизиха го жестоко!

Неочакван удар за Валери Божинов, унизиха го жестоко!
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов силно обиден, ударът беше неочакван!

Валери Божинов задължително трябва да смъкне няколко килограма. Футболистът от сръбския тим „Партизан” отново е на прицел заради наднорменото си тегло.

Според екс националния футболист от Сърбия Ивица Драгутинович мъжът на Николета Лозанова трябва да се вземе в ръце и малко да поотслабне. Според сръбския играч Валери Божинов е в добра форма за игра, но пък ако е така пълен няма да е максимално полезен за отбора си и няма да може да се раздава на макс за него.

Валери Божинов

Голяма обида за Валери Божинов и то още в началото

Според приближени до бившия на поп фолк певицата Алисия, сръбския състезател е казал тези думи, защото го е яд. Но сърбинът продължи да си отстоява на своето, като твърди, че неговите килограми отгоре ще затруднят играта на родния ритнитопковец изключително много.

Настина Валери Божинов е трупнал няколко килограма отгоре заради начина си на живот, който води след като двамата с водещата на „Папараци” се разделиха. Той не спира да се показва на купони и на увеселителни места, като до него неизменно е знойна мацка, макар и непозната на широката общественост.

Спецове прогнозират, че ако така я кара, по купонджийски, с ядене и пиене и до ранни зори, футболната кариера на родния футболист може и да се сгромоляса много скоро. Познавачи твърдят, че наистина Валери трябва да се вземе в ръце, за да не бъде изритан от сръбския тим и след това няма кой повече да му предложи никаква що-годе приемлива оферта.

Мъжът на плеймейтката не за първи път чува забележки за теглото си. Той може и да е във форма, но би следвало сериозно да се замисли какво да направи с теглото си, за да бъде в подходяща форма за игра. В противен случай го очаква провал, съветват го и най-близките му приятели, които го правят за негово добро.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Неочакван удар за Валери Божинов, унизиха го жестоко!”

  1. MAIA RYSEWA

    юли 23. 2015

    XAXAXA,,,MAGA NA NIKOLETA LOZANOWA……..BOGE TAZ POLYDIA SAWSEM….MA KOI MA KYRWENDELLOYMNICE….. DA OTRAZIAWA TEBE….MA

Добавете коментар