Мика Стоичкова набира талантливи българи

Мика Стоичкова набира талантливи българи
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова ще продуцира талантливи сънародници

Наследницата на футболната легенда Христо Стоичков – Мика Стоичкова набира талантливи българи.

Футболната щерка е изразила готовност да помогне на талантливи българи, които търсят работа в Щатите.
От година насам Мика Стоичкова живее в Маями. Тя обаче нарича просто „продуциране” набирането на нови попълнения, но не уточнява за коя сфера точно става въпрос, пише „Монитор”.

Мика Стоичкова ще продуцира талантливи сънародници

Мика Стоичкова ще продуцира талантливи сънародници

Мика Стоичкова разкрива, че популярността, която й носи името на баща й повече й пречи, отколкото да й помага. Въпреки това тя не е от отрочетата, които удобно се настаняват в сянката на родителите си, а е решена да продължи да се бори сама в живота и определя себе си като „силна личност”.
Поради тази причина хората, които се борят сами в живота и не са протежета на някой, който да ги покаже пред света, предизвикват искреното й възхищение.

Мика Стоичкова твърди, че онези, които притежават някакъв талант и са решени, че ще покажат на света, че съществуват, биха могли да разчитат на нея.
Заедно с приятелката си Мария Томова, филмовата щерка продуцира в Mikamarstyle.com хората, които наистина заслужават да бъдат качени на пиедестал.
Тя е категорична, че след време рубриката „Дебют” ще бъде от полза на компаниите, които търсят интелигентни, креативни и перспективни личности, тъй като хората, отговарящи на всички тези изисквания ще могат да бъдат открити именно там, пише pik.bg.

Неотдавна бившето гадже на Мика Стоичкова – актьорът Иво Аръков заяви, че най-накрая е успял да открие своята половинка.
Той разкри, че е лудо влюбен в колежката си Боряна Братоева, пише „Билайф“. За щастие този път чувствата са взаимни, тъй като чаровната актриса разкрила пред свои приятелки, че също изпитва силни чувства към Иво Аръков.
Нещо повече, тя дори го определила като любовта на живота си.

Двамата се запознали скоро на снимачната площадка по време на заснемането на чуждестранна лента в киноцентър „Бояна”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мика Стоичкова набира талантливи българи”

  1. Angelina Mednikarova

    юли 22. 2015

    Браво, момичето ми! Иво Аръков – тоя лигльо, хич да не ти пука! Бъди винаги достойна българка! Не се променяй! Бъди жива и здрава!

Добавете коментар