Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола

Гласувайте за статията

Аз дълго време бях зависим от алкохола, докато не започнах да ползвам капките Алкофитал, които предизвикват непоносимост към алкохола

непоносимост към алкохола

Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола

На мен ми беше много необходимо точно това действие на капките Алкофитал, защото моята зависимост към алкохола беше започнала да става много сериозна. В смисъл, че преди пиех по 3-4 пъти в седмицата, малко и предимно вечер, а от едно известно време забелязах, че не само вечер пия, ами и всяка вечер.

Това щеше да се превърне в една не особено приятна за мен тенденция, от която нямаше измъкване. Поради тази причина аз започнах да използвам капките Алкофитал.

Билковите капки Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола, като по този начин карат хората да пият по-малко. Аз започнах да употребявам капките Алкофитал преди година. Взимах ги 5 месеца, като съм имал прекъсване за този период.

Искам да споделя с всеки, който си мисли, че зависимостта към алкохола се преодолява. Няма такова нещо! Сам човек не може да се справи. не може да се справи и само като си повтаря, че тая зависимост него не го касае. Задължително е да се направи нещо, и това нещо зависи именно от взимането на такива капки като капките Алкофитал, които предизвикват непоносимост към алкохола.

При мен сега нещата са нормализирани. Чувствам се добре, почти не пия и, благодарение на капките Алкофитал, мога да кажа, че съм независим от алкохола.

Филип Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар