Зловещо пророчество на Ванга вцепени България

Зловещо пророчество на Ванга вцепени България
5 (100%) 2 votes

Ванга вещае, че мощен потоп ще заличи България

Петричката пророчица Ванга е направила страховито предсказание за страната ни в последните години от живота си.

Ванга вещае, че се задава нов мощен потоп в резултат, на който Черно море ще достигне до Сливен.
Никой не може да потвърди със сигурност това страховито пророчество на Ванга, тъй като тя го е направила само пред хората, които са общували с нея.
Фактът, че няколко човека го потвърждават обаче, буди сериозни притеснения.

Ванга вещае, че мощен потоп ще заличи България

Ванга вещае, че мощен потоп ще заличи България

Пророчицата посочила, че в началото на настоящия век Черно море ще се разшири значително и части от него ще навлязат във вътрешността на страната.
Тя пророкувала, че в резултат на множество земетресения и поройни дъждове, голяма част от Пирин ще потъне, а част от морето ще стигне дори до Родопите.
На базата на тези предсказания, направени и пред руския депутат и бизнесмен Анатолий Лубченко, е бил създаден и филмът „Вангелия”, който проследява живота на пророчицата.

Ванга неведнъж споменавала, че се задава нов потоп.
Тогава тя посочила, че след 3-4 десетилетия голямо тяло ще се удари във водата, а вълните, които ще се образуват ще отмият много страни от картата.
Освен това Слънцето ще изчезне от небосклона за цели три години.
След всички тези катаклизми на Земята ще останат само добрите хора, а онези, които винаги са се правили на тарикати, ще загинат.
Но след всичко това се задава много добър живот за оцелелите и безсмъртие.

Мнозина отхвърлят пророчествата на Ванга с лека ръка, успокоявайки се, че катаклизмите стават далеч от Балканския полуостров, без да се замислят, че той е оставен за накрая.
Някои твърдят, че според пророчицата, Черно море ще заличи изцяло от Земята България и Румъния, а на територията на Турция и Полша ще се разпали нова Свещена война, която ще вземе много жертви.
Между Кипър и Истанбул пък ще минава нова брегова линия, тъй като част от западните райони на страната ще потънат под вода, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Зловещо пророчество на Ванга вцепени България”

  1. Angelina Mednikarova

    юли 22. 2015

    Абе какви са тези глупости – хем ще измрат лошите и ще останат добрите, хем ще настъпи безсмъртие, а България ще изчезне, ще избухне голяма война между …… дрън-дрън-дрън и какво излиза в крайна сметка – измислицааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар