Неочаквана истина за Мария Игнатова лъсна на показ!

Неочаквана истина за Мария Игнатова лъсна на показ!
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова залитна по масовата истерия за хубост, дано не й изиграе лоша шега!

Мария Игнатова и тя се поддаде на модата. Телевизионната водеща за шести поред път легна под ножа, за да си направи корекции по лицето.

Тя опъна бръчки около очите си и лицето й направо е неузнаваемо. 35-годишната блондинка не спира да си прави пластични интервенции, които вече сериозно се отразяват на фейса й.

Мария Игнатова

Мария Игнатова се поддаде на пластиките, досущ като силиконките

Гаджето на комика Димитър Рачков вече си е изтънила носа, освен корекции по дихателния си орган, тя има корекции на скулите, още непрекъснато си инжектира ботокс. Не е добре това, лицето й вече е неразпознаваемо, може да се окаже фатална всяка следваща корекция по нея, тревожат се и то не на шега нейните приятелки. Но хубавицата няма намерение да се кротне, защото това вече се е превърнало за нея във фетиш.

Въпреки че не спира да коригира нещо по лицето си, Мария Игнатова не е легнала под скалпела, за да коригира гръдната си обиколка. Тя твърди, че макар че деколтето й не е запълнено така, както при чалга певиците, тя си го харесва малко. И не възнамерява да направи там каквито и да са корекции.

Спешните мерки телевизионерката е взела заради предстоящото й участие като водещ в музикалното шоу Х Фактор. Макар че съдийското тяло е променено изцяло и ще има съвсем ново жури, двете водещи Алекс Раева и Мария Игнатова си остават.

Тя ще се изявява и като водеща в шоуто „Господари на ефира”. Затова Мария Игнатова е предприела поредната разкрасителна процедура по себе си. въпреки че Мария Игнатова минава за една от най-хубавите телевизионерки и тя има своите комплекси и непрекъснато моделира нещо по себе си.

Но близки до половинката на Димитър Рачков упорито я съветват да престане с това, за да не си навлече неприятности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар