Жана Бергендорф се чувства виновна след скандала с Лео

Дни след скандала, който завърши с арест, Жана Бергендорф се събра с Лео. Преди две седмици в квартирата й в столицата беше открита трева. Въпреки, че тя отрича за физическа саморазправа между нея и Лео, факт е че той има контузия на единия крак.

Очевидно червенокосата изпълнителка съжалява за случилото се. Както вече съобщихме, тя и приятелят й отново са заедно. Двамата дори прекараха този уикенд на морето. Двойката отпраши към курортното селце Лозенец с мини купъра на певицата.

Контузеният Лео давал наставления на Жана от предната седалка на автомобила й. Летовници споделят, че са ги засекли с автомобила на изпълнителката из курортното селце.

Победителката от Х-Фактор очевидно се чувства виновна и прави всичко възможно да изкупи вината си пред своя любим. Тя и любимият й били засечени на плажа. Певицата обгрижвала Лео, който  през цялото време се излежавал на шезлонга, научи "Всеки ден".

Жана се погрижила нищо да не липсва на половинката, носейки му коктейли от близкия бар. Но вместо да й благодари, той постоянно се оплаквал, че заради контузията си не може да се изкъпе в морето.

[caption id="attachment_451971" align="alignright" width="215"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф заведе любимия си на море[/caption]

За разлика от Лео, червенокосата изпълнителка не мързелува дори, когато е на  морето. Само за по-малко от месец тя има няколко участия в някои от най-известните барове по морето.

След скандала скочи не само хонорара й, но и броя на участията й. До края на летния сезон тя има над 40 участия в най-оборотните клубове. Това означава, че банковата й сметка ще набъбне с около 200 000 лева.

Част от сумата ще получи нейната продуцентка Саня Армутлиева. Въпреки опасенията, че поредната изцепка на Жана Бергендорф ще навреди на кариерата й, това не се случи.