Неизвестни досега факти около кончината на Людмила Живкова излязоха наяве

На днешния ден преди 34 години почина Людмила Живкова. И до днес смъртта й остава обгърната в мистерия. Както и баща й неведнъж е казвал, не е сигурно дали смъртта й е била естествена.

Въпреки, че семейството на червената принцеса останало изненадано от кочината й, тя знаела предварително деня и годината на смъртта си. Приживе щерката на Тодор Живков посетила известен индийски гуру. Той й казал датата и годината на смъртта й, като предсказал, че тя ще тя се прероди в руса и смела жена.

Според гуруто в третия си живот Людмила Живкова ще спаси не само България, но и света. Писателят от Ардино Христо Красин дълги години е разследвал смъртта на червената принцеса. В една от книгите си той пише, че тя е била удавена във ваната в дома й. Именно там я открила прислужницата й.

Аркадий Ваксберг, който дълги години води собствено разследване за смъртта на големи политически лидери, е убеден, че дъщерята на Тодор Живков е била отровена.

Руският дисидент прави разкритието за тайна лаборатория в Русия, в която се произвеждат отрова, причиняваща мигновена смърт. Специфичното за тази отрова е, че не оставя следа и не може да бъде открита при аутопсия.

Когато Путин идва на власт, архивите са затворени и Аркадий Ваксберг не може да докаже твърденията си.

[caption id="attachment_451922" align="alignright" width="300"]Людмила Живкова Людмила Живкова е била удавена във ваната й[/caption]

Предполага се, че червената принцеса е била поръчана от Москва, тъй като идеите й не се харесали на Кремъл. Тя възнамерявала да вкара в управлението на държавата талантливи деца, които да бъдат обучавани от малки.

И до днес в близост до дюните на плажа край Аркутино се извисяват няколко недовършени сгради в строеж с впечатляваща архитектура. Малко преди смъртта си щерката на комунистическия вожд започнала строежа на колежа в Аркутино, пише "Всеки ден".