Андрей Арнаудов надмина себе си

Андрей Арнаудов надмина себе си
5 (100%) 1 vote

Опосумът влага печалбите си в недвижими имоти

Продуцентът Андрей Арнаудов успя да надмине дори и себе си.

Опосумът не спира да се хвали пред приятели, че е собственик на имоти за милиони левове. За разлика от много от колегите си, Андрей Арнаудов влага средствата в недвижими имоти, вместо да ги трупа в банка, за която не е сигурен какво ще последва утре.

Най-голямата гордост на Андрей Арнаудов по отношение на скъпарските му имоти, е тузарската къща, която е разположена в един от баровските квартали на София.
Експерти са оценили дома му на стойност един милион лева.
И това не е единственото скъпо жилище, което притежава продуцентът. Освен палата в столицата, Андрей Арнаудов е горд собственик и на вила в Лозенец, който е оценен на 600 хиляди лева.

Опосумът влага печалбите си в недвижими имоти

Опосумът влага печалбите си в недвижими имоти

От близкото му обкръжение обаче отказват да разкрият дали опосумът разполага с още апетитни имоти. Факт е обаче, че той е много предприемчив и в никакъв случай не оставя парите си в банката, където да оперират на свобода с тях.
Продуцентът е избрал да влага средствата си в недвижими имоти, за да е сигурен, че няма да ги изгуби във времето, ако отново се случи така, че спестяванията на българите бъдат превърнати в жълти стотинки за една нощ.

Андрей Арнаудов и неговият приятел и съдружник Иван Христов печелят доста добре през последните няколко години. Двамата продуцираха едни от най-вървежните телевизионни формати, сред които и „Къртицата”.
Нито един от двамата продуценти обаче не парадира със средствата, които притежава.
Тандемът вече е готов с плановете за новия телевизионен сезон, когато ще пуснат още няколко предавания, които ще им донесат сериозна печалба, пише pik.bg.

Както се казва обаче, няма пълно щастие и двамата продуценти са живото доказателство за това. Докато жънат успех след успех в професионален план, далеч не може да се каже същото в личен план.
Те вече имат по един развод зад гърба си. Иван се ожени за Ирина Тенчева, а Андрей Арнаудов заби Бориса Тютюнджиева, която обаче изглежда е с него само заради завидните му авоари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар