Тези снимки на Маги Халваджиян и Кремена взривиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК)

Тези снимки на Маги Халваджиян и Кремена взривиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК)
5 (100%) 1 vote

Тези фотоси на Маги Халваджиян и Кремена разпалиха мрежата!

Бебо Халваджиян направи супер подарък на своите родители Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян. Той качи на страницата си в социалната мрежа снимка от преди десетина години.

На тях са тримата, като родителите му са значително по-млади. Но дори и тогава си личи, че адски силно се обичат и изглеждат така щастливи, че са се намерили.

Маги Халваджиян

Бебо пусна снимките на родителите си за рождения ден на Кремена

Поводът за архивното фото, което събра за отрицателно време хиляди лайквания, е и заради рождения ден на Кремена. Дизайнерката вчера навърши 46 години и отпразнува подобаващо личния си празник. Семейната кръчма „Библиотеката” се пукаше по шевовете, а щурото парти продължи до ранни зори. Още от сутринта рожденичката получи куп поздравления от многобройните си приятели и роднини.

Много авери на купонджийският клан пък заявиха, че за радост на семейството ги помнят именно така. В началото на годината най-щастливият и богат дядо отпразнува и своя рожден ден като крал.

Маги Халваджиян и Кремена преди доста години

Маги Халваджиян и Кремена преди доста години

Той, само със съпругата си Кремена избяга на Карибите, където се скри от приятели и близки, които се опитаха да го накарат да ги почерпи яко.

Маги Халваджиян е човек на изненадите, твърдят тези, които го познават отблизо. Един от най-успешните продуценти казал на съпругата си, че ще летят само дни преди това да стане реалност. Клюкарите тогава го одумваха, че богаташът отпрашил за екзотичната дестинация не само защото обича изненадите, а и за да се отърве от досадните си колеги, които гледали как само да си измуфтят солидна почерпка.

Кой да ти познае Маги Халваджиян в този младеж?!

Кой да ти познае Маги Халваджиян в този младеж?!

Из коридорите на Нова телевизия дългокосия арменец се славел като стиснат човек, който не обичал да пилее парите си за щяло и нещяло.Но такъв бил той само към чуждите хора.

На любимата си Кремена той вече й е купил над хиляда супер луксозни тоалета, а всеки знае за гордостта на дизайнерката – над десет хиляди чифта обувки, които също са дар в годините от любящия й съпруг.

Явно синът му, който наскоро стана баща на малкия Еди също като него обича изненадите. Не се знае обаче дали не е наследил и пословичната му арменска пестеливост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар