Стефан Софиянски плаче от щастие, щерка му роди!

Стефан Софиянски плаче от щастие, щерка му роди!
3 (60%) 2 votes

Стефан Софиянски стана отново дядо, плаче от щастие!

Голямата щерка на екс синия кмет Стефан Софиянски го дари с внук. Елена Софиянска, както се казва по-голямата му дъщеря вчера роди момче. Това е втория й син. Тя вече има едно момче от първия си съпруг Иван Крусашки.

Той й беше студентската й любов и двамата живяха заедно, под един покрив, шест години . Осемгодишното й момче се казва Стефан, кръстен на дядо си Софиянски. Вторият й син носи името Камен, което име са избрали двамата съпрузи. Той е плод от любовта й с втория й съпруг Лъчезар Йорданов.

Стефан Софиянски

Стефан Софиянски отново стана дядо и е на върха на щастието

Това внуче няма да е последно за голямата фамилия на бившия премиер на България и бивш кмет на столицата Стефан Софиянски. След месец, някъде в средата на август и втората дъщеря на Стефан и Алиса Софиянски – Ива Софиянска ще стане майка за втори път на момче.

Тя е омъжена за сина на един от най-богатите българи Васил Божков- Антон. Двойката вече има дъщеря Мая, която е на две годинки. Малката сладурана носи името на майката на Антон, а сега очакванията са за мъжки наследник.

Най-вероятно бебока ще носи името на своя дядо Васил. Това поне твърдят близки до известната фамилия. Бащата Антон бил на седмото небе от щастие, като разбрал, че съпругата му е бременна с момче.

Въпреки слуховете, че Ива и Антон са се разделили, те не се оказаха истина. Двойката е заедно и с радост очаква появата на второто си дете. Младото семейство живее в Лондон и в България, като предпочитанията на Ива били за живот в родината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар