Жана Бергендорф обсебена от Лео (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф е зависима от гаджето си Лео

Червенокосата певица Жана Бергрндорф не издържа дълго без Лео

Червенокосата певица Жана Бергрндорф не издържа дълго без Лео

Жана Бергендорф, червенокосата певица не издържа дълго без Лео и се завърна при него. Въпреки заканите й, след побоя да не го чува, нито вижда, двете влюбени птички отново са заедно. В интервю пред Нова телевизия поп изпълнителката призна за фаталната грешка, която допусна и се зарече да сложи край на

Фаталния Лео, гаджето на Жана Бергендорф лекува скъсани колянни връзки

Фаталния Лео, гаджето на Жана Бергендорф лекува скъсани колянни връзки

отношенията си с любовника си Лео.

Само, че да, ама не. Няколко дни Жана издържа, като го удари на участия и изяви, но се оказа, че старата

любов ръжда не хваща и изпълнителката отново е в обятията на фаталния Лео. След кратката раздяла двамата отново са се събрали и едва ли помнят вече скандала разразил се в дома на певицата и последвалия арест след него. То за любовта граници няма, какво са малко кръв и чифт белезници? Дори запознати твърдят, че първо Жана подала ръка за помирение. Лео ближел рани и се възстановявал от травмата, която Бергендорф му стори, като му скъса коленни връзки по време на мелето в собствената си квартирата. Светските клюкари, които водят на отчет всякакви такива пикантерии, твърдят, че Жана и Лео са задминали дори Деян Донков и Радина Кърджилова, които са известни със своите скандали и публични побоища.

Само, че не любовта им, която е изпълнена с бурна страст и със събирания и раздели е основната причина двамата да се помирят. Танцьорът Лео снабдявал Жана с висококачествена марихуана и й се наложило да сведе глава и да прибегне до неговите услуги. Слуховете, които се разпространяват разказват, че Бергендорф била в плен на наркотиците и употребявала кокаин, амфетамини и екстази. Това споделят хора от музикалния бранш и отбелязват, че покрай скандала Жана Бергендорф в момента е на върха. Участията и изявите й са се увеличили тройно.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Жана Бергендорф обсебена от Лео (Вижте защо)”

  1. FRANCISCO LLANES DELGADO

    мар. 19. 2018

    Nedeite da jvqrlite kalta po Leo, che e dobro monche; do momenta koito zapochnal brqskata s Yana be vnagi na rabota i lochite nechta viaja v granitsite na terpimite. Sega niama pqt pri nego i samo mozhe da se spasi daleche ot tova chudo na zloto Yana.

Добавете коментар