Деми Мур в шок заради инцидент дома й (Загина и човек)

Гласувайте за статията

Деми Мур преживя истински шок, научавайки за партито в дома си, при което един човек загина

Деми Мур е в истински шок, след като неизвестен мъж намери смъртта си по време на парти в дома й. Полицията откри вчера сутринта, в дома на актрисата, млад мъж, който се удавил в басейна й. Според първоначална информация, човекът се е подхлъзнал, паднал е и се е удавил във водата, тъй като не може да плува. Властите обаче продължават да разследват случая.

Холивудската звезда Деми Мур сподели пред медиите, че е шокирана от случилото се. Актрисата признава, че не е присъствала на партито–нещо повече – дори не е била в града, когато се е случило нещастието.

Мур повече от седмица е извън страната, благодарение на което не е заподозряна по никакъв начин за инцидента. Съседи потвърдиха, че Деми е отсъствала от дома си, но това не пречело на приятелите и децата й, да организират шумни купони там.

Един от съседите разказва, че откакто актрисата я няма, в дома й има безкрайна върволица  от партита „Всеки ден, по цял ден и по цяла нощ“, оплаква се той. Нещо повече – дъщеря й Татула вдигнала див купон миналата седмица, а съботното парти е дело на асистента й, който поканил свои приятели в дома на актрисата, докато отсъства. Именно и тогава негов близък е загинал.

Самата Деми Мур е категорична, че това е огромна трагедия и „немислима загуба“. По информация на полицията, няма признаци за насилие или бой, а става въпрос само и единствено за злополучен инцидент. Човекът дори не е бил пиян, тъй като на партито имало много малко алкохол. Просто се спънал и паднал от терасата в басейна.

Властите обявиха, че Деми Мур и дъщерите й са извън подозрение, въпреки че Татула преди две седмици публикува снимки на диво парти от дома на майка си. Тя обаче обяви пред медиите, че още в петък е летяла за Ню Йорк заедно с гаджето си Тай Блу. В „голямата ябълка“ са и Румър и Скаут Уилис, като днес най-малката дъщеря на Брус Уилис празнува 24-и рожден ден.

Инцидент в дома на Деми Мур, един човек загина

Инцидент в дома на Деми Мур, един човек загина

Домът на Деми бе закупен през 2003 година след като се омъжи за Аштън Къчър. Актрисата го обнови основно малко след развода с вече бившия си съпруг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар