Най-сетне успя: Марта Вачкова разкри метода, по който отслабва!

Най-сетне успя: Марта Вачкова разкри метода, по който отслабва!
3.2 (64%) 5 votes

Марта Вачкова най-сетне се похвали с резултат от отслабването!

Марта Вачкова е отслабнала значително. Пухкавата актриса водеше години наред борба с наднорменото си тегло, но днес може да се похвали с по-стройна фигура. Водещата разкри и тайното си оръжие в битката с излишните килограми.

Марта Вачкова слабеела с екстракт от бамбук или бамбукова захар. Всяка сутрин тя поемала от тези отвари, които потискали апетита й не давали да пълнее. Освен това си хапвала по четири пъти на ден, по малко, като можела вече да яде каквото си поиска. Но след като поемала храната в ограничени количества, това не давало възможност тя да трупа излишна телесна маса.

Марта Вачкова

Марта Вачкова вае тяло с бамбук

Марта Вачкова била безкрайно доволна от това чудо и щедро го споделяла с приятелките и феновете си. Освен това всеизвестно е, че щерката на големия Григор Вачков не обича изобщо диетите. Още повече че след като отслабнела, след месеци лишения и глад, отново си възвръщала старите си килограми, пък и качвала още отгоре.

Марта Вачкова отдавна беше обявила война на излишните килограми, но все не излизаше победител от тази битка. На постоянните диети, на които се подлагаше комедийната актриса винаги бяха в неин ущърб. Самата водеща споделя, че заедно с бамбука и тази диета й помогнала да стопи доста от излишните тлъстини и да не се лиши от необходимите полезни вещества.

Сутрин тя закусвала със сусамен тахан и купичка мед. Щерката на незабравимия Григор Вачков хрупала повече салати и зеленчуци, както и не тлъсто месо, предимно изпечено или сварено, но не и пържено. Задължително от менюто си изключвала тестени вкусотии, а ако я „напълело” за сладко си отчупвала парченца натурален шоколад. Но с бамбуковата отвара Марта Вачкова признава, че постигнала по-голям успех и то за отрицателно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар