Жана Бергендорф не удържа на думата си

Жана Бергендорф не удържа на думата си
3 (60%) 2 votes

Певицата и Лео се събраха въпреки всичко

Жана Бергендорф направи изненадващ ход.

След грандиозния скандал, който се развихри в жилището й с фаталния танцьор Леандър (по-известен като Лео), Жана Бергендорф направи немислимото.
Под напора на силните си чувства, певицата прибра отново Лео, макар само преди броени дни двамата да си разменяха ритници и шамари с вещината на ММА бойци.

След инцидента Жана Бергендорф бе категорична, че повече няма да допусне тази грешка и допълни, че не желае дори да вижда Лео.
Изглежда обаче гневът й е отшумял твърде бързо и тя отново е с него.

Жана Бергендорф направи изненадващ ход

Жана Бергендорф направи изненадващ ход

Двамата издържали само няколко дни, без да се чуват и виждат.
Припомняме, че в ефира на Нова тв, Жана Бергендорф дори заяви, че е допуснала фатална грешка, която повече няма да се повтори, но очевидно не е успяла да удържи на думата си.

Близки до певицата издават, че докато в продължение на няколко дни тя обикаляла по участия с идеята, че по този начин ще успее да отмие срама от случката, то Лео чинно си стоял у дома и се възстановявал от нанесената му от нея травма.
Според непотвърдена информация, възлюбеният на Жана Бергендорф е със скъсани коленни връзки.

Това, че двамата успяха да преодолеят травмите и обидите от екшъна и да се съберат отново доказва, че за любовта няма граници.
Двамата са си простили случилото се и подпечатали прошката със силна прегръдка.
Из светските среди се носи мълвата, че единствената двойка, която засенчи по завиден начин мелетата между Деян Донков и Радина Кърджилова, отново се радват на силните си чувства.

Запознати издават, че Жана Бергендорф била тази, която първа подала ръка за помирение, тъй като не могла да издържи дълго без Лео.
Всъщност случилото се помежду им не е нищо ново, тъй като от самото начало връзката им, е много бурна и е изпълнена с множество раздели и събирания.
Певицата изпитва чувство на вина, че заради травмите може да се наложи Лео да смени професията си, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар