Григор Димитров хвърли бомбата: Ето с какво се похвали!

Григор Димитров хвърли бомбата: Ето с какво се похвали!
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров се похвали със супер придобивка!

Григор Димитров отново е на върха на вълната. Ракета №1 на България се изфука в социалната мрежа с лъскавото си возило за четвърт милион евро.

Спортната кола, на която се кефи тенис легендата е от марката „Астън Мартин” и е супер излъскано и тузарско. Спортната придобивка е мечта за повечето родни спортисти, които също не пропускат да се перчат с поредната си кола в гаража.

Григор Димитров

Григор Димитров се похвали с чисто нов Астън Мартин, супер лукс

Най-добрият тененист не прави изключение от правилото. Той се селфира докато кара мощния звяр, като под фотото написа, че изпънатото бижу е неговото лекарство. В социалните мрежи веднага заваляха коментари за новият автомобил на нашето момче. Григор Димитров е извън топ петнадесетте на мъжкия тенис. Той вече заема шестнадесето място в света, поради редица загуби, които претърпя през този сезон.

Топ тенесистът ни е известен с това, че обича и се увлича по високите скорости. Спечеленето по турнири и кортове той инвестира в мощни возила, които са му слабост. Поредната кола не е по джоба на всеки и е доказателство за финансовата мощ на 24-годишния хасковлия.

Той взима повече от достатъчно добре от участията си по различни турнири, както и от реклами, и може да си позволи лъскавите возила, към които има явна страст. За Григор Димитров не е проблем да извади от джоба си четвърт милион в евро, за да си позволи такава кола от такъв висок и мощен клас. А и гаджето му до него е доста заможно.

Мария Шарапова е най-богатата спортистка в света. Само за последната една година Мария спечели двадесет и два милиона евро. Григор Димитров за същия период е успял да увеличи банковата си сметка само с един милион евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар