Разкриха мрачната тайна на Жана Бергендорф!

Жана Брегендорф и Лео може би имат повече общо, отколкото се предполага, а именно детето
1

Жана Бергендорф криеше дълго пазена тайна, която може да се тълкува двузначно!

Певицата Жана Бергендорф има доста неясноти около себе си. Сагата около нея миналата седмица успя да открехне някои от тях. Победителката от Х фактор имала дългогодишна връзка с мъж, много преди да стане победителка в музикалния формат. И доста преди да стане семейна и да роди сина на датчанина Стефан Бергендорф.

Животът на червеносоката изпълнителка не е бил от най-лесните, но и факта, че тя обича да хлътва по лошите момчета си е неоспорима истина. Оказа се, че тя е имала по-дългогодишна връзка с любовника си Леандер Франсиско Янес, наричан накратко Лео, отколкото със съпруга си, корабен инженер.

Жана Бергендорф
Жана Брегендорф и Лео може би имат повече общо, отколкото се предполага, а именно детето

Мускулестият мъж, който е професионален балетист и танцьор в известния балет „Максимус” и се е събличал срещу пари от дълги години преследва Жана. Въпреки че е вече семейна, той не я оставял на мира, твърдят източници. И не успял да се пребори с мисълта, че тя може да е далеч от него и да има живот, различен от неговия.

Това стана ясно след екшъна, който се разигра в дома й. Там двамата заформили поредния пиянски скандал, гарниран с наркотици, които намериха в дома на червенокоската, както и у любовника й.

Оказа се, че и певицата таи все още чувства към него. Според запознати той я преследвал и я муфтел за пари, като често двамата са си упражнявали и юмруците един върху друг. През 2013 година Жана Бергендорф в едно интервю разкри как е избрала името на сина си.

На нея й щукнало, както сама се изрази да го кръсти с името Лео, а съпруга й прибавил само едно „н” и той се превърнал в Леон. След скандала обаче стана ясно, че Жана Бергендорф е кръстила първородното си дете на името на любовника си. „Като го каза, сякаш някаква огромна сила премина през мен”, разказваше тогава фаворитката на музикалното шоу Х фактор.

Оказа се, че „силата” са неизстиналите й чувства към старала й тръпка Лео, който е с кубино-български произход. Това навежда много от фейсбукарите и почитателите на певицата да си мислят, че и Леон може да е дете на Лео, заради което крушката си има опашка.

1 коментар
  1. Николов Георги казва

    С удоволствие искам да се запозная с недъгавия журналист писал това… Вземете един път си проверете като хората " източниците", че прекалено много започнахте да опетнявате името на професията си. Аз при положение, че нямам нищо общо с журналистиката знам какво, къде и с кой е станало в същата нощ за която толкова усилено си втълпявате лъжи и простотии. Някога за лъжа са режели езика !

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.