Бомба: Ето причината Светлана Василева да пререже вените си!

Бомба: Ето причината Светлана Василева да пререже вените си!
4 (80%) 2 votes

Семеен мъж и нещастна любов ли доведе Светлана Василева до това?!

Светлана Василева опитала да се самоубие. Плеймейтката Светлана Василева си е прерязала вените. Тази новина обиколи публичното пространство. А, както подшушнаха нейни близки, причината е нещастна любов и отхвърляне от семеен мъж.

Това станала ясно на модното ревю, където блондинката беше поканена с още няколко свои колежки. Мис Плейбой 2009 година беше в компанията на Елена Кучкова, Зорница Линдарева и Галина Димитрова.

Светлана Василева

Светлана Василева с опит за самоубийство или просто ново тату?! Къде е истината?!

Те бяха поканени от плеймейтката Златка Райкова, за да представят най-новата й колекция от дрехи. Преди това фризьорите и гримьорите разкрасиха дамите. В гримьорната всички забелязали лепенките на китките на ръцете на Светлана Василева.

Тя правела доста неумели опити да скрие лепенките по ръцете си, но в края на краищата не успявала. Въпреки че били безкрайно любопитни, останалите моделки не успели да попитат какво има и защо си е привързала китките. Ситуацията била крайно конфузна и деликатна.

Все пак се разбрало, че плеймейтката не се е опитала да си пререже вените, а е сложила лейкопласт по друга причина. Тя си направила две нови татуировки и затова ги е криела, докато раните й зараснат добре.

Интригите около бившата Гонзовица не спират и затова някои повярваха, че тя се е опитала да си сложи край на живота. Преди време се завъртя скандала, че тя е новата на Валери Божинов и заради това той е поискал развод от Николета Лозанова. Светлана опроверга клюката и допълни, че не иска да има повече футболист до себе си, камо ли да го има за свой мъж.

Знойната плеймейтка призна, че пак заради мъж си е прекъснала приятелството една от най-тиражираните певици на „Пайнер” Преслава. Мълвата донесла, че тя си има взимане-даване с бившото гадже на фолкаджийката Жоро Бирмата и оттогава отношенията им се развалили тотално.

Певицата престанала да я търси и дори не си вдигала телефона, щом тя й прозвънявала. Светлана Василева е убедена, че злобни хора й мътят водата и я вкарват в интриги, за да развалят отношенията й с приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар