Половинката на кралица Елизабет направи грандиозен гаф (видео)

Половинката на кралица Елизабет направи грандиозен гаф (видео)
3.5 (70%) 2 votes

Съпругът на кралица Елизабет отново я постави в доста неловка ситуация

Нейно Височество кралица Елизабет се чувства засрамена от изцепката на половинката й – принц Филип.

Чутовният гаф на съпруга на кралица Елизабет бе запечатан от един от журналистите.
При все преклонната си възраст от 94 години и положението му, на принц Филип очевидно не му пречи да се държи да се държи като каруцар.
Половинката на кралица Елизабет демонстрира изключително грубо отношение и доста солен език по време на снимките на кралското семейство с ветерани от битката за Британия, отбелязва „Асошиейтед прес”.

Съпругът на кралица Елизабет отново я постави в доста неловка ситуация

Съпругът на кралица Елизабет отново я постави в доста неловка ситуация

Всъщност това не е първият грандиозен гаф на принц Филип. През годините саркастичните забележки и гафове на съпруга на кралица Елизабет са се превърнали в негова визитна картичка.
От видеоклипа, запечатал издънката на краската особа ясно се чува нецензурния език, който използва, приканвайки фотографа да направи снимката.

Британците са сериозно възмутени от поредния му гаф и са категорични, че подобно отношение не приляга на краска особа, а и предвид преклонната му възраст, примерът, който дава е повече от скандален.
Запознати припомнят, че принц Филип, който е служил в кралския флот преди време бе на път да разпали международен скандал, наричайки шотландците „пияници”.
По-паметливите британци разказват, че при друг случай съпругът на кралица Елизабет заявил, че британското посолство в немската столица Берлин е „голямо изгубено пространство”.

До момента Бъкингамският дворец категорично отказва да коментира последния гаф на принц Филип, който се превърна във водеща тема за таблоидите на Острова.
Вестник „Сън” излезе със заглавие: „Хил пуска Ш-бомбата”, пише Блиц.

И като заговорихме за бомби, тези дни втория по ред за наследяване на кралския трон – принц Уилям направи намек, който взриви британците.
Попитан за семейството си, чаровникът намекна, че с Кейт ще имат и трето дете и допълни, че човек никога не знае какво ще му поднесе утрешният ден.
Британците разчетоха този намек като почти сигурно оповестяване на третата рожба и дори се усъмниха, че Кейт Мидълтън вече е бременна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар