Откриха съкровището на Ванга?

Откриха съкровището на Ванга?
5 (100%) 1 vote

Ванга предричала, че това съкровище ще разкрие много за миналото на българите

Откриха съкровището, за което Ванга говореше приживе.

Напоследък в чуждоезичните интернет страници за иманяри все по-често се появяват съобщения за продажба на златни предмети, тежащи между 300 грама и 4 килограма.
Като произход на златните предмети е посочена източната част на Македония и в частност възвишението Кожух.
За разлика от планината, която се намира в Македония, възвишението се намира в местността Рупите – мястото, където най-добрата пророчица на Балканите – Ванга изкара последните десетилетия от земния си път.

Ванга предричала, че това съкровище ще разкрие много за миналото на българите

Ванга предричала, че това съкровище ще разкрие много за миналото на българите

Носи се мълвата, че Ванга предрекла, че в Рупите, в района на отдавна изгасналия вулкан Кожух, ще бъде открито голямо златно съкровище. Твърдеше се дори че Ванга разполагала с карта на мястото, на което е заровено златото, за което близките категорично отричаха, тъй като според думите им пророчицата имала предвид откриването на древния град Хераклея Синтика, а не конкретно златно имане.

В описанието на предлаганите в интернет пространството златни фигурки обаче се посочва, че са били открити във възвишението Кожух.
Това сочи, че Ванга може да е знаела, че под Рупите лежи голямо златно имане.
Пророчицата винаги е твърдяла, че с това съкровище е свързана най-древната ни история и откриването му ще се превърне в ключ за разгадаването й.

Пророчествата на Ванга говорят, че там, където се намира кратера на вулкана, застинал преди един милион години, в древността е бил разположен голям град, който огнената лава погребала.
Живеещите на това място били едри хора и се обличали в блестящи дрехи от тънка материя. Освен това те били необичайно начетени за времето, в което живеели.
Неслучайно Ванга е определила книгите и знанията им като „безценни”.

Според гаданията й, когато тези писания излязат на бял свят това ще е добър знак, тъй като светът ще тръгне към добро и ще успее да възстанови равновесието на земята.
Запознати твърдят, че на въпроса защо е избрала да живее в Рупите, Ванга винаги е отговаряла, че има определено време, което трябва да остане там, тъй като мястото е много особено и й служи като зарядно, от което черпи сила и енергия, пише dailypress.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар