Иванка Тръм сред най-големите наследници в светаИванка Тръмп

се нареди сред най-големите богаташки на планетата. Красивата наследничка на Доналд Тръмп обаче не разчита единствено на състоянието на родителите си. Самата тя изгради империя за милиарди, която й носи огромни успехи. И не е единствената. Вижте красивите наследнички, успели със собствени сили.

Холи Брансън

Дъщерята на Ричард Брансън е прекрасна, но в същото време една от най-богатите жени в света. Завършила неврология, тя работи в болницата в Уестминстър. Заедно с това се занимава с империята на баща си, която разраства и развива.

Марта Ортега-Перес

Марта е дъщеря на Амансио Ортега и собственик на няколко модни марки. Въпреки че баща й притежава състояние от 62 милиарда долара, тя тръгва от дъното към върха. И сама успява да създаде своя собствена империя.

Парис Хилтън

Наследницата на фамилията Хилтън струва теглото си в злато и дори повече. Преди няколко години скандалите, в които се забъркваше, едва не й костваха наследството. Известният й дядо я заплашва, че ще я лиши от империята и Парис решава да основе собствена компания. Първо прави MTV шоу, което й носи милиони. После основава собствена компания за мода и обзавеждане, която я прави милиардерка. Красавицата дори за майтап се изявява като диджей. „Проклятието“ Хилтън — всичко, с което се заеме, да й носи пари, отново се стоварва върху нея. За един час, през който е диджей, Парис взима по няколко милиона долара.

Иванка Тръмп

Дъщерята на Доналд Тръмп далеч не е глезено момиченце. Самата тя разказва, че може да е учила в най-реномираните колежи, но не е получавала щедра издръжка, а се е налагало да работи за джобните си. Първо Иванка кара стаж в империята на баща си, а по-късно създава собствена компания за бижута, обувки и още няколко дейности. Днес империята й се развива по-бързо и от тази на баща й. [caption id="attachment_451245" align="aligncenter" width="300"]Иванка Тръмп се нареди сред най-богатите жени на планетата Иванка Тръмп се нареди сред най-богатите жени на планетата[/caption]

Елизабет Холмс

Младата красавица създаде компания, която се оценява на 8 милиарда долара, с пари, които уж родителите й запазили за нея. Всъщност не е имала почти никакви. С постоянство, кръв и пот, тя става една от най-богатите жени в света. Личното й състояние е на стойност 4,5 милиарда долара. paris Holly-Branson Elizabeth-Holmes Marta-Ortega-Perez