Неочаквана изцепка: Ирина Тенчева изби рибата!

Ирина Тенчева за пореден път провокира медийното внимание
0

Ирина Тенчева за пореден път провокира хорското любопитство!

Ирина Тенчева се появи с палто посред лято. Провокативната снимка обиколи Интернет пространството и предизвика много коментари. Ако това е целяла да получи от този ефект половинката на продуцента Иван Христов, наистина го постигна.

Блондинката , която скоро роди син на опосума се опита да бъде оригинална, като написа под снимката, че й е за хладняло заради липсата на приятелките си. Те не са до нея на почивката й в Балчик и затова Ирина си е метнала на плещите си това палто. Което видите ли било напълно символично. Обаче телевизионерката се е постарала да се разбере, че под зимната си дреха е с къса рокличка и провокативно голямо деколте.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева за пореден път провокира медийното внимание

Това подразни бдителен фейсбукар, който не се ловна на призива й за липсата на дружките й. Той подметна жлъчно, че най-вероятно се е навлякла с дебелата зимна дреха, защото наистина й е студено. И друга причина няма, щом в един от най-горещите летни дни си го е сложила палто и то през лятото.

Съвсем наскоро жената но Иван Христов провокира отново медийното пространство, като написа недвусмислено, че двамата с продуцента ще се венчават официално това лято. Четири години след като са заедно и скоро станаха родители на общото си дете Самуил, звездната двойка се реши на тази сериозна крачка.

Миналата година те провоктираха отново със „сватбата си” в Барселона, която се оказа бъзик. Сега обаче двамата влюбени сериозно замислят важното събитие в живота си, точно през лятото, за да демонстрират горещата спойка помежду си на брега на морето. Въпреки че Иван изневери на Вихра Петрова, която е майка на дъщеря му Ава и последва скоростен развод, екс съпругата му им пожела късмет и попътен вятър в общото им бъдеще.

Ирина не очакваше подобно отношение от съперницата си, с която през годините се конкурираше, а искаше поне малко да я заболи. Но явно Вихра вече е превъзмогнала всичко това. А и тя, както и Ирина са наясно, че една сватба не означава непременно вярност.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.