Милко Калайджиев направи взривяващо разкритие за тризначките

Милко Калайджиев направи взривяващо разкритие за тризначките
5 (100%) 1 vote

Милко Калайджиев овършал тризначките накуп

Фолк певецът Милко Калайджиев разкри доста пикантни истории, свързани с тризначките от Благоевград, които придобиха известност покрай участието си в „Биг Брадър”.

Изпълнителят очевидно обича да кривва от правия път. Той направи взривяващото разкритие, че е преспал с тризначките накуп.
Макар половинката на Милко Калайджиев да е с повече от две десетилетия по-млада от него, той не си поплюва и никога не изпуска шанс да забие нещо чуждо.

Тризначките, които неслучайто биват наричани вместо „3 в 1”, „1 в 3”, което означава, че трите делят един мозък, не пропускат шанс отново да яхнат вълната на известността.
Неотдавна се понесе мълвата, че тризначките са затънали в мизерия и искат тлъсти хонорари от медиите дори и само за отронването на една дума.

Милко Калайджиев овършал тризначките накуп

Милко Калайджиев овършал тризначките накуп

Тъй като славата им вече е към своя залез, изглежда няма да е далеч времето, в което трите ще плащат на някоя третостепенна медия да ги покаже на екран, за да напомнят за себе си, пък току виж някой ги поканил в някое предаване, за да припечелят.

Що се отнася до подвизите на Милко Калайджиев с тризначките, в музикалните среди се носят легенди за култовата нощ.
Певецът сам разказал подробности за приключението пред свои приятели.
Той признава, че макар да е станал разноглед, си е свършил подобаващо работата. А и как иначе? Дори и да не е така, едва ли ще си го признае.

Тризначките си легнали с Милко Калайджиев заради надеждата, че ще успее да ги уреди с договор с някоя от музикалните компании или пък най-малкото да запишат песен заедно.
Е, както се вижда са си останали само с надеждата, но пък за сметка на това Милко Калайджиев се е възползвал максимално от възможността.
Макар постоянно да са обект на подигравка, тризначките продължават да демонстрират завидно самочувствие и дори неведнъж са заявявали, че ако се бяха родили в Щатите, днес щяха да са по-големи звезди и от Анджелина Джоли.
Добре, че си вярват!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар