Николета е красива?! Вижте я натурална тук и сами преценете! (ФОТО)

Николета е красива?! Вижте я натурална тук и сами преценете! (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова се появи плашеща, това не е същата жена!

Една от най-желаните жени, Николета Лозанова направо е неузнаваема. Бившата Божиновица е само на 27 години, но е като солидно узряла жена. Защото вече има бръчки на лицето си, а и косата й капе. Плеймейтката оплешивява, алармираха наскоро бдителни фейсбукари.

Верните й фенове също са обезпокоени заради неглижирания й външен вид. Те отдават тревогите й, които разбира се водещата на „Папараци” игнорира или дори се подиграва с тях, на вълната от неблагоприятни неща, които й се струпаха на главата.

Николета

Ето я Николета – изпъната и оправена чрез фотошоп

Те приписват съсипаната й визия на развода с футболиста, при който ако не друго, поне коства много нерви на тези, които участват в него. Тези, които недолюбват все пак моделката побързаха да опишат състоянието й доста подробно, като не спестиха и подигравките. Те най-вече визираха прелестната й муцунка, която е такава преди всичко, защото е играл доста як фотошоп.

Вечно ироничната Николета обаче предугади какво ще се тиражира в медийното пространство, затова, доколкото й позволяла това, което й мърда между ушите, побърза да спретне сензационно заглавие. В него тя подчерта, „че е истински кошмар” нейната визия заради бръчките, които тя получава на млади години.

Но освен бръчките, които са не само върху челото, но и между очите й, впечатление прави, че Николета Лозанова и главоломно губи коса. Преди това беше фиксирано мястото, където вече липсваткосми и ако процеса се задълбочи, най-вероятно до година-две ще й лъсне и голото теме.

Ето я и тук - олеле, какви са тези бръчки?!

Ето я и тук – олеле, какви са тези бръчки?!

Коментарите не спряха дотук, а някои от тях злостно ”попитаха”, какво ще прави красавица като нея, ако тотално оплешивее и кой ще я вземе в такъв неугледен вид?! Затова те й препоръчаха моментално да притърчи при пластичния хирург и да си коригира нещата, още повече, че може и да си го позволи все пак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар